söndag 31 oktober 2010

Kryddat med kärlek


Broderade kökshanddukar med ordspråk. Fick en förfrågan på att brodera kökshanddukar med texten "Detta kök är kryddat med kärlek" av en kund. Och så här blev resultatet. Fick lov av kunden att lägga ut dessa i webbutiken fast det var julklappar. Kände direkt att det här var nåt jag gick igång på och att de skulle bli fina. Så vacker text.


Veckan som varit har jag inte hunnit blogga. Varor har kommit, kunder har besökt mej, fota varor och lägga in i webbutiken, sy beställningar, klura ut mönster till kunder mm. Om jag bara kunde sy hela tiden så skulle jag hinna ikapp, men det är så mycket annat hela tiden. Och flera beställningar trillar in av kunder som besöker mej eller ringer. Nu är det mest julklappar som ska broderas. Många bilder på broderade julklappar kan jag inte visa förrän efter jul.

***

En del nyheter är inlagda i webbutiken under Nyheter. Som trådhållare med tråd, bandhållare, zink schabloner Alfabetet och Siffror, rostig ljusring med ros (även i svart). Flera produker med brodyr ska läggas in.


Kram Åsa

6 kommentarer:

Vform sa...

Om tid och möjlighet funnits skulle jag hjälpa dig ;) Vet precis hur det är ....
Ett bra ordspråk som jag använder nu som då är " Köket är hemmets hjärta"

Ha det gott och försök ta det lungt!
"Man ska inte arbeta ihjäl sig , fast förstjänsten är god" ... heter det!
Kram!

Skogslyckan sa...

Jättefina handdukar, med fin text. Den texten har jag planerat att måla på min fläktkåpa i köket, när det skall målas om, tycker den är så fin. Jobba lugnt tjejen!
Kram Pia

Roses & Angels sa...

Här är det full fart med en massa fina nyheter =). Tack för den fina kommentaren. Visst är det väl nostalgi bakom dessa dekorationer. Mina morföräldrar hade också såna men dom hade speciella änglar med som jag inte kan hitta någonstans. Måste kolla hur dom är gjorda. Rosa kristyr är häftigt. Det är säkert roligt för barnen att få pyssla sånt här. Samtidigt får dom lite bakgrund om vad man hade förr. Ha en fin kväll Åsa. kram

STENLYCKA sa...

Hej vännen!
Tack för hälsningen! Vi har haft det underbart med sol,bad och god mat,men det är ändå skön att komma hem igen. Idag har jag varit ute i min trädgård och tagit bort mycket av alla löv som ramlat ned. Och tänk det var riktigt skönt att andas frisk svensk luft, skulle aldrig stå ut med 30 graders värme för länge. Jag tycker det är ganska skönt med alla årstider även om jag inte är någon riktig älskare av vintern.
Önskar dig en bra ny vecka!
Kram Raina

Penseldraget sa...

hej åsa
vilken kanon julklapp och fyndig text. Du verkar oxo ha fullt upp ;) men visst är de kul med mycke att göra, man får inte glömma att andas mellan varven bara ;)
stor kram pia

Inspiration i vitt sa...

ojojoj vad mycket du har att göra, slit inte ihjäl dig bara. Så mycket du ändå hinner med, jag vet att man aldrig tycker det själv men om man tänker efter så är det en hel del.
Jättefin blev de härliga handdukarna. Kram på dig Åsa/Ingela.