måndag 1 november 2010

Zinkschabloner, snörhållare och annat
Måste bara visa de fina sakerna som kommit in till webbutiken. Bandhållare med nyckelhål, snörhållare med snöre, Zink schabloner med Siffror eller Alfabetet i antikvitt, svensktillverkad ljusring med ros i rostigt eller svart. Även en supervacker lampkrona i antiksvart med prismor har kommit in fast den har jag inte hunnit lagt in än.

***
Då de stora kungakronorna tog slut så har jag nu tagit hem flera och även små vinblad i rostigt. De är så vackra att ha nu på hösten och fram emot jul med mossa och belysning i. Igår var jag ute en sväng i skogen med familjen och plockade mossa så jag hoppas det blir lite tid att dekorera lite. Men vet inte om det är för tidigt att ta fram utebelysningen...hihi.
***

Väntar på ett tak utanför ateljén som är under tillverkning på en verkstad. Blir 2 stolpar och som ett pergola tak i vitt, sen blir det plast över i frostat. Behöver ställa ut saker utanför för att få plats och solen lyser in i skyltfönstret för mycket. Så det kommer att blir mysigt med lite rostiga saker och ljuslyktor utanför. Och en elektriker kommer och sätter upp en lyktstolpe och lite annat.

***
Idag ska jag sy en massa beställningar. Det blir en sak i taget för att få nåt gjort...eller två....
Alla nya saker och broderade finns i webbutiken under Nyheter
Längtar efter julmys
Kram Åsa

4 kommentarer:

lolla sa...

hejsan åsa
jag förstår verkligen att du har fullt upp....sen har du juh en familj också som behöver din omtanke skulle jag tro...det skulle vara liiite fler timmar på dygnet ;)
schablonerna i zink är så himla fina...
mycket fint du har i butiken skulle jag tro, sånt där lantligt shabby som jag gillar :))
ja det ska bli spännande ned renovering här hemma, men mycket att tänka på
ha det bra
kram lolla

Moster Tettes sa...

Guuuu vilken smart bandhållare....har sorterat på jobbet idag - just bland sådana band. Får bli nåt sånt...ja egendesignat då (typ skokartong och tejp-varianten)...för några pengar finns ju - inte....Pyssel ja gärna....men är medveten om att tiden knappt räcker till det vanliga, inte ens här. Nu ska vi börja med tvättstugan:-) Så jag har fullt med sån design i huvet nu. Kram kram

Moster Tettes sa...

Låter fint med taket bland annat som du beskriver...Vin å skvaller är gott för själen:-)

Nygammalt sa...

Åååh så mycket fina saker du visar upp. Måste kolla in detta mer! :)

Kram.