onsdag 20 oktober 2010

BRODERADE JULPRODUKTERKlicka för större bild.
Visar lite julprodukter jag fotat. Tror det var i slutet på september. Måste börja i tid.....
Broderade julstrumpor och broderade linnehjärtan ska läggas in i webbutiken. Korstygnsvimpeln i vitt linne och röd brodyr är inlagd. Rött god jul hjärta i linne är nog heller inte inlagd. GOD JUL duken med spets är faktiskt ingen duk utan den har blivit en jättefin kudde som ni ska få se sen.

***
Prickiga skålarna i rött, prickiga pappboxar, trätagsen med god jul och adventssiffrorna finns inlagda i webbutiken. Alla små lätta produkter kostar 29 kr i frakt (övriga 79 kr). Det ser ni när ni kommer till kassan i butiken.
***
Roligt att det kommer in en del förfrågningar på olika brodyrer. Försöker lösa det jag kan. Just nu har jag mycket som ska broderas. Akuta saker kan jag ta före, annars är det mycket julklappar som ska tillverkas.
Mina broderade saker hittar ni under Brodyr.
Och de andra sakerna under Produkter.
Kram Åsa

6 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Fina saker du har gjort till jul.
Nyfiken på duken som skall bli en kudde.
Ha det gott:)

Luna D Sign sa...

Åh, jag börjar få sån julstämning....
Kram Malin

Angels & Roses sa...

Här får man verkligen julstämning på din sida.Så fina saker. Men du är ju en mästare på broderi =) Kram

Skogslyckan sa...

Du har så mycket vackert Åsa! Jag är så glad för mitt hjärta, fast det ligger och väntar på julpyntningen. Har ordnat så jag länkar över till dig nu.
Kram Pia

Angels & Roses sa...

Tack själv. Ja nu är jag i farten igen. Kul att pyssla och greja. Design har jag fastnat för verkligen. Ibland hinner man inte med allt. Du får säkert ut korten snart. Å detsamma, hade varit kul att se dina fina saker live också och träffa dig. Ha en fin kväll Kram

Kraxpelax sa...

HIV