måndag 17 augusti 2009

Trädgårdsvisning på AlnönVar på trädgårdsresa med 50 andra trevliga vänner. Åkte buss till Sundsvall och besökte 5 st olika trädgårdar. Började på Alnön hos Anna-Karin. Vi hade otur denna dag för det regnade. Var lite svårt att fota med paraplyt i ena handen och kameran i andra. Och svårt att fota utan att få med alla människor framför kameran ...hihi. Det kanske var därför som de ringde från bussen och undrade vart jag tagit vägen då de var på väg till nästa ställe.....
Och som vanligt så frågar jag inte så mycket om vad växterna heter eftersom jag mest tittar på färg, form,sten,trä och vattenblänk.
Tusen tack Anna-Karin för visning av trädgård (först gången tror jag). Och att jag får dela med mej till alla andra din fina trädgård.
Ja nu har jag bara 4 härliga trädgårdar kvar att visa er. Ni får vänta.....
Kan bara tala om att resan var igår och idag kunde jag knappt stiga ur sängen då jag var stel som en pinne. Mer än normalt. Så idag tog jag ledigt från mej själv, men det visste jag redan innan att jag skulle bli dålig. Maken stängde mina ladgårdsdörrar idag till min lilla syateljé för han ska skrapa huset och har satt en ställning utanför så ingen kan komma in. Så denna vecka kommer det att vara stängt hos mej. Beställa på hemsidan kan man göra som vanligt eller så ringer man så ordnar det sej ändå.
Kram Åsa

7 kommentarer:

Tulipa sa...

hej!
Vad kul att åka på trädgårdsutflykt!
Men att fota med paraply är inte helt lätt! Du har ju dock lyckats!

Så fint skrinet blev längre ner, med No 1 text.

Kram Mariette

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Så härligt att åka på trädgårdsvisning och så här års!
Underbara bilder, verkar ha varit en riktigt mysig trädgård ni besökt.
Krya på dig och rå nu om din ömma kropp.
Kram Lydia

Sköna o Gröna Ting sa...

Ho ho.., TÄVLING på gång, var med du oxå!!
Ha en underbar vecka
Kram
Marianne

Tant Theas Lilla Torp sa...

Kära nån! Vad mycket fint jag missat här hos dej. Vilka vackra trädgårdsbilder! På Alnön är ju så vackert. Vi brukar bo på Södra Berget när vi är i Sundsvall. Därifrån ser man ut över havet och också bron över till Alnön. Så vackert!

Ha det gott!

Kram

Monika

Angels, roses & white homes sa...

Hej! Ja att ha övedrag nu när man har små barn är ingen hit hihih. Dom får man ju tvätta hela tiden. Ha en bra dag! Kram

Lilla Provence sa...

Hej

fantastiska bilder du visar :)

Och skrinet är ju bara för gulligt:)
Ha d gott
Kramis Sari

lolla sa...

hej
vilka fina bilder du visar som alltid..det måste vara kul att åka runt och kika på alla fina trädgårdar..
kram lolla