söndag 9 augusti 2009

Rosor,nyckelpigor, möss.....

och lite annat.


Lite nya varor. Ny broderad rosväska med hundmotiv, till "Maia" (doppresent). Velourhanddukar 75x150 cm med motiv "Nyckelpiga" eller "Möss i bil" (179 kr med namnbrodyr). Från Gripsholm. Ska läggas in på hemsidan.

Nya motiv på bomullshanddukar "roses" och "tre gafflar"( 85 kr). Och en ny grå färg på enfärgad bomullshandduk som jag sen broderat "Nybakat och ängel" på med mörkgrått (95 kr). Kommer snart att läggas in på hemsidan.


Nygjorda väskor, fick en beställning på den grönsvarta med ett hundmotiv och den blev så bra i färgerna så här har jag sytt en ny med "shoppingmus" till både barn och vuxen. Den rosa tog jag med till Sjöboden för försäljning. Vill du beställa en väska så kom gärna med förslag så får vi se om det går att ordna.
Hundscarfsarna är beställda till två jättefina hundar. Fick foto skickat till mej och det är jätteroligt att få bilder. Hundarna skulle på fest och de var så fina. Kika in på deras mattes nya blogg: http://hannas2hundar.wordpress.com/ och hälsa henne välkommen in i bloggvärden.
En del av produkterna finns redan på hemsidan och en del ska läggas in.
I helgen har det varit storloppis på Folkets hus och på idrottshallen har det varit antikmässan som är jättestort. Gjorde snabbisar på båda. Och vad jag hittade ska ni få se sen när jag fotat.
Bilder på beställningar som jag visar har jag fått tillåtelse att visa. Försöker komma ihåg att fråga men ibland glöms det bort.
Ha det gott i sommarvärmen, hoppas den håller i sej.
Kram Åsa

6 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilka söta saker!!

Hoppas att du haft en toppen sommar!

Jag hoppas kunna ta mig runt i bloggvärlden bättre nu när hösten kommer, än så länge ligger ju lillan där jag lägger henne men snart får jag väl jaga överallt...

Ha det gott, kramar!

Bea sa...

Tack för besöket hos mig! Tyvärr såg jag det först igår när jag scrollade lite bakåt....men bättre sent än aldrig.
Vilken härlig blogg med massor av inspiration och en mängd ljuvliga saker!! Njuter!
Nu skall jag titta runt lite :)
Ha en fin dag! /Bea

Hjärtat Mitt sa...

Vilka underbara saker du har hunnit göra! Det är nästan så man önskade att man hade en liten här hemma, och kunde köpa alla fina barnsaker till :)
Kul att det går bra för dig. Men inte så konstig egentligen, för du gör ju så mycket fint!
Hoppas att ditt bloggproblem (med att se andras blogar) har löst sig.
Ha en bra vecka!
Kram Mari

Jeanette sa...

å så mycket fint har idag,verkligen duktigt gjort
ha de gott
kramis

lolla sa...

hejsan
vilka fina saker du gjort igen...jag skulle vilja massor hemma de är så fina dina saker och välgjorda....nyckelpige tyget var ju jättegulligt...
vill gärna se vad du fyndade i helgen :)
ha det gott lolla

emmalill sa...

vilken trevlig blogg du har, massor av fina saker.

Emmalill