torsdag 13 augusti 2009

Mera loppis


2 st lampfötter handlade jag på loppis. Ni får se mera av dessa längre fram när jag fixat överdelar nångång. Man måste samla och lägga på hög utifall. Lilla byrån köpte jag tidigare på en loppis och den var ouppackad. Från IKEA. Målad en gång och sen ska den få siffror eller text. Tänkte ha den i min syateljé med lite smått & gott i. Bild kommer sen när den är färdig.Porslinsasken för 40 kr köpte jag av samma köpare som silverskålen i förra inlägget. Kunde inte motstå den även om jag är sååå lesss på guld. Har ett rum med lite guld i. Den lilla porslinsurnan köpte jag på antikmässan det enda jag hittade där. Allt var så dyrt där...man vill ju göra klipp när man ska fynda. Hade de två stora urnorna sen förr. Gillar de här vaniljfärgade sakerna även om det är lite guld i. Porslinstavlan hittade jag i tittspegelns låda.
Tittspegeln kommer från min Mormor (som inte finns längre), den har stått länge i min matkällare. Överdelen har varit trasig men när jag tog upp den och ställde den på köksbordet så var maken snabb att limma ihop den. Den var redan vit och klar. Så nu är det en sak mindre i matkällaren och en mer i matrummet (eller många flera).Tänkt visa er nåt jag fått av min faster som jag bara älskar. Men det blir kanske nästa gång.Kram alla

Åsa


5 kommentarer:

lille Hus sa...

hejsan...
En härlig bildsvit!!!!
Kram
Annie

lolla sa...

hej
vilka fina bilder du visar som vanligt....
Den vita lilla byrån var jätte fin och praktiskt att ha små saker i.
Sen gillade jag din titt spegel åxå.
näää nu måste jag nog jobba lite :)
kram lolla

StrandviksVillan sa...

Hej! Lämnar ett spår då jag kikat runt här.
Du gör JÄTTEfina saker av tyger!!
Jag gillar också att sy och skapa, men tiden räcker inte så ofta till...

Ha en härlig helg!
Ann-Christine

Mamma Millan sa...

Men vilken uuurmysig blogg jag hamnade på nu!!!älskar ju allt med pyssel...så detta passa ju mig perfekt...nu ska jag kika runt lite mer på alla dina fina alster!!

~~Trevlig Helg~~
♥Mamma Millan♥

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Läget denna underbara kväll?

Vilka fynd =) Vad fint du lägger upp dina bilder, ser så "välstädat" ut =) (kan man säga så?..)


Ha det gott. Kram Pirre