tisdag 18 augusti 2009

Trädgårdsvisning Nr 2...fiiiiintHär kommer en trädgård helt i min smak. Trädäck, sittplatser, stentrappor, stenmur, dammen med vattenfall, små roliga ting. Trädgården ligger i en sluttning på Alnön och tillhör Monica och Hans. Längst upp är huset sen är det 4 olika etage med stentrappor emellan och indelat i flera olika rum. Den lilla dammen med bro till trädäcket var så fantastiskt. Tänkt att ligga i stolen och läsa.
Här kommer lite mumsigt. Lykta, glashänge, solros och den nya grinden i bakgrunden ( entré längst ner), fat med dimma och mumsiga tillbehör, en entré längre upp med den lilla fina kronan.


Lite fina blå saker och vattenblänk.


En hörna för vila kanske. Så fint med bambu runt om och stenmur.Entrén längst upp och lite olika sittplatser i en härlig vit färg.


Träbänk med texten Carpe Diem (fånga dagen), härligt frodiga rabatter med trampstenar emellan, vattenhål under en syrén som såg ut att vara en djup håla. Och den sista bilden, en härlig veranda och längst bort på bilden växer parkslide (växer supersnabbt men kan sprida sej, men så vackert och såg ut som bambu). Bakom parkslidet ska ni få kika nästa gång, det är trädgård nr 3 som ni ska få se.


Tusen tack Monica och Hans för att vi alla fick kika in i er fina trädgård. Jag tror det blev lite uppehåll med regn här i alla fall.


Kram Åsa


5 kommentarer:

Mimmi sa...

Vilka underbara bilder på en mysig trädgård. Detta inlägg har jag lagt i mina favoriter för att granska mer ingående när tiden tillåter. Söker alltid inspiration för läckra arrangemang i trädgården. :-D

STENLYCKA sa...

Vilken underbar trädgård.
Kram

Angels, roses & white homes sa...

Hej! tack ja jag tror i alla fall att det är ett pennställ för det ser ut så och lilla burken med lock ska man nog ha bläckhornet i? heter det så haha. Åh så underbara trädgårds bilder du bjuder på, saknar mitt hus när jag ser alla fina bilder.Ha en fin kväll kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Jättevackra inspirerande bilder, på en uuunderbar trädgård!!!!fina detaljer!!

~~ Kram ♥ Millan~~

anna-lena sa...

Vilken fantastisk vacker trädgård! så mysig och fantasirik :)