tisdag 24 maj 2011

Ny hantverksbloggNu har jag gjort en ny blogg. För alla oss 30-talet hantverkare som har sitt hantverk i Sjöboden i Stocka. Idag har det varit städdag därute vid havet och inlämning av hantverk. Tyvärr så kunde jag inte vara med idag. Så jag ska dit senare i veckan. Då ska jag passa på att fota lite. Spännande med allt det nya. På MORSDAG kör vi igång på helgerna fram till midsommar. Sen varje dag fram till augusti. Tider 12-20. På restaurang Måsen som ligger en liten bit ovanför finns fika och mat. Mysigt utflyktsmål för hela familjen.


Kram Åsa

1 kommentar:

Romantiska Hem sa...

Hej! Här kommer en viktig anteckning
För det gäller att vara ute i god tid!!!
Under december månad (ja alla adventshelger) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (vi har nämligen en lika stor källare och övervåning), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt! www.levvackert.blogspot.com