fredag 20 maj 2011

Helgöppet i gårdsbutiken och loppisboden


I helgen har jag öppet fre-sön 11-15 i gårdsbutiken och loppisboden. I loppisboden finns nu även lite nya lantliga produkter på ena väggen blandat med loppisprylar. Lite vitmålade loppisprylar med text finns kvar. Vita fina nya dekorationsstenar och rostiga saker till trädgården, lyktor, fågelburar, mm. I ateljén finns textilier i linne och brodyr, lite pyssel, nytt pyssel är pärlplattor och pärlor. Personliga presenter med brodyr kan beställas.


Den här väggen med vita liggande brädor och hyllor/bänk har maken snickrat de sista helgerna åt mej. Han är så duktig. Det är i loppisboden (förråd under altanen). Det var bara en vägg som det behövdes snickras hyllor på. I resten av boden är det stora djupa hyllor sen förr men bara i träfärg än så länge. Allt ska så småningom bli vitt. Får ta en vägg i taget sen. Blev bra med bänken och så kan man ha förvaring längst ner. Där har jag satt en tyg.Så här såg väggen ut innan. En stenvägg som det inte gick att fästa nåt i. Blandade småsaker i loppisboden.
Finns även en killcykel Cresent 24 tum, 7-växlad med fot och handbroms i orange färg, en liten rosa flickcykel 14 tum med stödhjul, jättestor kaninbur (då vår kanin försvann för ett tag sen).Välkommna att besöka mej.

Lillvägen 16, Hudiksvall


Kram Åsa

1 kommentar:

Nattmia sa...

Hade jag bott närmre dig så hade jag kommit bums för jag ser mycket fint på bilderna :-)

Njut nu av fredagen..

Kram Mia