söndag 20 mars 2011

Vitt tyg, sybehör & doptavla


Vitt fint bomullstyg och spets finns nu i webbutiken. Av bomullstyget kan man sy dopklänningar, ljuspåsar, mormorskuddar mm.


Lyxig beige frotté med linnekant är inlagd och den rosa frottén finns nu både som badhandduk och liten handduk om man vill kombinera med namnbrodyr. Roligt att ge bort ett set till en liten baby. Även lite sybehör är inlagd.En beställning på doptavla är gjord. Fick lov att visa denna som mottagaren redan fått i present.

I helgen har det varit ett fantastiskt väder. Igår var vi på skidstadion och grillade korv och fikade medans barnen åkte skidor och lekte. Idag har jag och barnen varit och fikat och lunchat hos vänner på deras altan i solskenet....härligt och avstressande. Fast igentligen finns det tusen andra saker att göra men inte mycket har blivit gjort.

På ingång till butiken är bland annat vita stolsfodral med tre och fyra volanger. Hoppas de kommer till veckan. Några är dock förbeställda.

Kram Åsa

2 kommentarer:

Jonas sa...

Vilken fin blogg!

Tant Theas Lilla Torp sa...

Tack snälla för den gulliga kommentaren!

Vilken jättefin skylt i inlägget innan! Den hade jag inte tackat nej till. En textrad ur en av mina favoritvisor dessutom!

Det är faktiskt väldigt avkopplande att göra smycken. Så det måste du absolut testa :o)

Må så gott!

Kram

Monika