söndag 6 mars 2011

Loppis glaskupa


Glaskupa som jag fyndade på skolans loppis på tisdagkväll. Varje år har skolan (Östra skolan - skolbyn) i Hudiksvall nåt som heter Skolbyns dag. Detta år hade min ena son som går i klass 6 cafeterian, de säljer fika och behållningen går till klassresan. I övrigt så har varje klass en uppgift som, loppis, tårtrace, tipspromenad mm. På Lekis har fröknarna gratis fiskdamm till alla barn. Alla pengar går till skolan då de kan köpa in lekgrejor, innebandyklubbor mm. En härlig kväll med lite uppträdande och går runt på olika aktiveteter och så en massa fika. För alla på skolan och släkt och vänner.


Glaskupa med träfat för 25 kr. Jag kom på slutet på loppisen och då hade ingen köpt denna. Fatet är inte så snyggt men kupan kan man ha till mycket. På den övre bilden så är det ett annat målat loppisträfat på fot.

Idag har vi haft ett riktigt fint väder med sol. Har varit en lång vinter då man inte har kunnat varit ute så mycket. Endra har det varit snö, blåst eller kallt.

Kram Åsa

5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Glaskupor som man kan använda till så mycket. Verkligen fynd.

Bra initiativ att ha loppis på skolan med till klasskassan. Kan tänka mig att alla har något att skänka.

Kram Teres

Elin sa...

Hej!
Vad fin glaskupa du köpte. Man kan ju använda det till mycket. Måste vara en rolig dag för barnen.

Ha en fin dag!
Kram Elin

lolla sa...

hejsan Åsa
glaskupor är en sån fin inredenings detalj!
de kan man använda på många olika sätt
visst är det skönt att det går mot vår, är du ledig något på sportlovet???
Jag jobbar på jag hela lovet
kramen lolla

Moster Tettes sa...

Kul med ditt loppisfynd! Våren är nu riktigt på G och jag har svårt att fokusera på EN grej att göra så det blir lite av varje och därmed inte riktigt av nåt... Längtar efter färg och glada solar:-) Ses! kram CARINA

Unknown sa...

代書貸款
貸款條件
租屋