onsdag 23 mars 2011

Sol och massor av snö


Oj så mycket snö vi fortfarande har kvar. Dessa bilder tog jag i lördags när vi skulle kolla hur det såg ut på baksidan. Strålande sol och klarblå himmel var det. Kikade in till växthuset som maken skottat av 3 gånger i vinter. Där ligger stora glasbitar på golvet då minst 6 rutor gått sönder. Längst in i hörnet har jag vinrankan och i taket ovanför är det ett stort hål i 2 rutor. Hoppas den klarar sej.
Just nu kan man se snön smälta bort dag för dag. Men det tar nog tid innan det är borta. Sol behövs nu efter den långa vintern då man knappt har kunnat varit ute för det har varit kallt eller blåsigt.
På den inglasade altanen kan man snart sitta (är inte helt tätt ) då det börjar bli varmt. Men då måste det röjas först för där har allt möjligt bråte samlats under vintern. Hoppas maken har tid för själv har jag haft nackspärr sen i måndags och kan ej lyfta nåt. Idag är det dock lite bättre.
Kanske det skulle kunna bli årets första grillning på altanen till helgen..........längtar.
Kram Åsa

4 kommentarer:

Skarvtjärns Greta sa...

Det är ljust och det blir vår.

Angels & Roses sa...

OJ jisses så mycket snö ni har kvar. Här är det snart bar mark helt. Nu ser man hur smutsigt det är i naturen med allt som kommer fram när snön försvinner. Usch. Fint ert hus är. Kram

Nattmia sa...

Oj vad snö ni har kvar.. Här nere finns ingenting nu..
Hoppas det försvinner snabbt hos er med och att rankan klarar sig i växthuset..

Kram Mia

Angels & Roses sa...

Tack för din hälsning ang tavlan. Ja ska bli kul att få ett nytt kök men det tar några veckor att få hem luckorna! Önskar dig en fin helg kram