söndag 6 december 2009

Mosshjärta


Här kommer en bild på mitt mosshjärta jag dekorerade igår och äntligen fick upp. Gjorde detta på en pysselkväll för trädgårdsodlarna men han inte dekorera det. Så det blev liggande i en kartong i några veckor.....som med allt annat. Eftersom företaget tar all tid och ork så händer det inte så mycket här hemma för min del.
Just nu håller min rygg på att gå av känns det som. Har haft som påbörjan till ett ryggskott i några veckor som bara blir värre. Sjukskriva sig går inte...har 3 karensdagar. Och dessutom en hel hög som ska sys på min disk. Nya tag imorgon, ni som betalat in de sista dagarna ska få era saker skickade i början på veckan.
Vår hall börjar bli klar nere. Bilder kommer sen. Imorgon kommer någon och målar lister och vägg. Maken har listat klart idag. Sen ska trapp och övre hall målas och listas.
Kulsnöret och spetsen runt mosshjärtat hittar ni i min shop under spets och band.
Pärlnålarna köpte jag förra julen i en butik.
Kram
Åsa

7 kommentarer:

Nattmia sa...

Så fint mosshjärta..

Hoppas ryggen rättar till sig.. Inget bra att ha ont så mycket som jag kan tänka mig att du sitter vid din symaskin..

Hoppas du kryar på dig..

Kram
Mia

Janne i Fagerlia sa...

Nydelig mosehjerte. Hadde planer om å lage juledekorasjon i mose jeg også, men tiden strekker ikke til. Skjønner du har det travelt akkurat nå. Julen er vel toppsesong for de kreative.....

Håper rygger din blir bedre.

Lilla Provence sa...

Hej Gumman
jag förstår att du har mycket, måste vara otroligt jobbigt att sitta o sy när man har ont i ryggen STACKARS DIG:( Och sen är det ju så för oss att det är nu man säljer så det är bara att bita i.
Så fint ditt mosshjärta blev:)
ha d gott
och jag hoppas verkligen din rygg blir bättre
Kram Sari

Inspiration i vitt sa...

Men gumman då vad jobbigt du har det, jag vet jag har mycket ont i ryggen perioder då jag har en scolios. Dilemmat oxå när man är egen företagare, ja då har man inget val än att gå till jobbet. Hoppas att det snart går över. Du gör så mycket fint Åsa och ditt hjärta är underbart.
Kram på dig/Ingela.

Roses, angels & white homes sa...

Hej! DET var då inget dåligt hjärta du fått upp, jätte fint är det kanon! Hihi Vilken idé. Hoppas helgen varit bra! Hörs kram

Sköna o Gröna Ting sa...

God morgon Åsa!

Vilket underbart hjärta, pryder sin dörr så vackert!
Jag känner till det där med halvfärdiga projekt, man börjar på något som snällt får ligga i några veckor/månader innan man pysslar färdigt med det.

Ha du fullt upp nu, får du någon ledighet Åsa?
Idag skall jag unna mig en tur till grannbyn och hälsa på en vän som tog över en blomsteraffär för ett tag sedan.
Där är så mysigt att strosa runt och jag är på det humöret idag..., bara strosa!!!

Ha en bra dag och ta hand om dig
Kram till dig....

paula sa...

så mycket fint du gör
kramiz