fredag 18 december 2009

Broderat och logga på kassar


När jag skulle göra detta mönster med krans och rosett så provade jag med en bokstav i mitten. Tog naturligtvis min egen"Å" ,men blev en lite för stor bokstav. Sen skrev jag God Jul i mitten istället. Och dom kökshanddukarna hittar ni på hemsidan www.asasvenskdesign.se/jul.asp


Dessa linnepåsar finns åxå på hemsidan under fliken tygpåsar.Bakom min disk så har jag en lång bänk med 3 symaskiner mm. Framför disken står min målade pall med texten "Vila" om mina kunder vill sitta en stund. Och så ser ni mina papperskassar med min logga som jag stämplar på varje kasse.. Visitkorten gör jag själv i fotoshop och skär sen till för hand.

**********
Nu har vi börjat sätta upp lite saker i hallen nere som nästan är klar. Lite småpyssel kvar som vi får ta efter hand. Hantverkaren ska komma och göra det sista på måndag före jul. Sen ska vi måla alla dörrar efter jul (är just nu vitguldassiga).

Kramar
Åsa

5 kommentarer:

Vform sa...

Sammanfattar med ett ord: SNYGGT
...båge tygpåsarna och papperskassarna!

Trevlig "vecka-före-jul" till dig!

Lo sa...

Så fint du har broderat. Snygg stil på påsarna också. Hur har du fått texten på påsarna+ Har du textat själv eller är det beställt?
God Jul/Lo

Nattmia sa...

Du gör så fina påsar och jag är så glad över mina fina ljuspåsar..

Vad fint du stämplat på dina papperskassar..

Kram Mia

~~*Pennyshouse*~~ sa...

♫•*¨*•.¸¸ GOD * JUL ¸¸.•*¨*•♫
ÖNSKAR
JAG DEJ & DINA
KÄRA
♥ kramar
Nilla

Birgitta sa...

Vilka fina påsar du gjort och även broderiet. Vad bra att du inte jäktar med målningen innan jul utan tar det lite lugnt.
Ha det gott.
Kramis Birgitta