onsdag 2 september 2009

Parisväska


Skulle designa nått nytt...blev denna väska som jag gillar så mycket att den nu står som prydnad i vårt vardagsrum. Från början när jag skapade mönstret så var det inte tänkt att den skulle se ut så här, men ibland så blir det nåt helt annat i slutändan. För att dölja dragkedjan så tillkom spetsen och det blev väldigt passande. Om ni klickar upp bilden så ser ni att det är broderat Paris på väskan. Den är även fodrad. Kul att göra men tidsödande och trixigt. Få se om det blir några liknande till försäljning framöver. Denna väska gjorde jag för några veckor sen.




Här har jag sytt mina första gardiner på beställning. En kund såg en duk jag gjort och hon ville ha kappa och längder som var likvärdig. Här har jag hängt upp dom i mitt kök för att fota och kolla så de blev raka. I linne och bred bomullsspets. Så fina...vill ha själv men har inte tid att sy till mej själv. Har fått lov att visa bild för kunden. Gjorde en liten miss bara. Sydde 4 längder istället för 2...hihi. Men min syster köpte de 2 som blev över så det ordnade sig.

Just nu har jag många produkter (över 30 st) som ska vara klara till olika datum. Men det är ingen panik. Flera beställningar mottages gärna. Ikväll ska jag till Sjöboden och hämta mina produkter som är kvar där. Nu har vi stängt i Sjöboden för säsongen. Välkommen tillbaka nästa sommar.

Tyvärr så har jag inte hunnit gjort så mycket nyheter för tillfället men hoppas på det snart. Har inte uppdaterat min hemsida sen skolstart tror jag.

Tillägg: Glömde bort att nämna att jag ändrat i min header. Lät grunden vara kvar och infogade bara nya bilder. För att det inte skulle bli helt omgjort och inte ta allt för lång tid.

Kram Åsa

17 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej!
Önskar att jag var lika händig som du med nål och tråd!
Väskan ser superfin ut, kan anta att det var mycket pill med den!

Ha det bra!
Kram Mariette

STENLYCKA sa...

Åh vilken underbar väska. En sådan skulle jag jätte gärna beställa av dig om du gör någon mer. Den var så underbart söt, vad duktig du är!!
Hör gärna av dig på mail till mig om du tänker tillverka för försäljning.
Kram

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Jag föll pladask för gardinerna, så tuffa och romantiska på samma gång. :o)
Ha det så jättebra,
Lydia

Anonym sa...

Men gud vilken fin väska! Förstår att du tycker om den =)
Kram

Moa sa...

Oj vilken fin väska.. riktigt romatisk och skir ser den ut och jättefint passar den där på bordet. Gardinerna ser också fantastiskt fina ut.. Ha det gott /Moa

lolla sa...

hejsan
men oj vad paris väskan är vacker helt enkelt...så himla fin med spets och allt, men förstår att den var trixig att göra och tog lite tid skulle jag tro...
headern har jag kollat på och såg att det var lite nya bilder i den...
ha en fin torsdag
lolla

Hjärtat Mitt sa...

Väskan blev ju underbart söt! Den fastande jag verkligen för.
Gardinerna blev ju oxå jättefina. Du kan verkligen trolla med dina händer :)
Jag har suttit och njutit en lång stund nu, av alla dina fina trädgårdsbilder. Alltid får man nya idéer. Det var härliga trädgårdar du har besökt.
Kram Mari

Vit som snö sa...

Ljuvlig väska, jag faller pladask för den. OM du gör fler och OM du tar emot en beställning så är jag intresserad!!!
Kram Cilla

lovefriidrott sa...

Men Åsa!!!!
Vilken väska, ja alltså du är suverän så jäkla fin!!!
Ha en fin helg vännen
Kram Sari

Blåbär och Mjölk sa...

Hej Åsa!
Du vet väll om att du har ett mycket vackert namn ;).
Tack för din fina kommentar inne hos mig! Jag blev så glad.
Jag har nu tittat runt på din sida. Och jag HÄPNAR över att det finns människor som är såååå DUKTIGA på att sy! Din Paris-väska är bara så underbar! Jag ÖNSKAR jag hade en sådan... Eller att jag själv kunde sy något så fint.
Du har så mycket vackert här. Jag måste ta mig en titt in till din shopp också, och lägga den under mina favoriter. Jag kommer väl att vilja ha allting på shoppen, hihi.

Är det okej för dig om jag länkar din blogg till mig?
Önskar dig en mysig helg!
kram / Åsa.

Penseldraget sa...

hej åsa
herregud va duktig du är =) väskan är ju bara fantastisk....vilket arbete. ha en skön helg
kram pia

Huset vid ån sa...

Vilken fin o mysig blogg du har...Önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

Anette sa...

Väskan är helt underbar! Precis rätta "parisstilen"!
Du visar så mycket härliga trädgårdsbilder. Härligt!
Ha en skö söndag!
Anette

Anonym sa...

Vilken söt väska...kan förstå att det var en del piller för at få till den snyggt, hoppas att du gör fler så att du kan sälja dom för jag skulle gärna köpa en.

Kram Pernilla

Roses & Angels sa...

Hej! hihih följer du min blogg så blir du inte bortrensad hihi.JA JAG ÄR SÅÅÅ nervös.Synd att man inte fick komma denna vecka nu går man ju bara och funderar.Ha en fin kväll kram

Monika sa...

Hej Åsa!

Du är inte klok så söt liten väska! Du är ju bara hur duktig som helst! Vill gärna beställa en men vill veta priset först :o)

Snygga gardiner också!

Ha det gott!

Kram

Monika

Inspiration i vitt sa...

Du är så otroligt duktig Åsa, ojoj så fin den väskan var, skulle platsa i vilken fransk farfymeriaffär som helst. Den kunden som du sytt åt måste vara helnöjd med det arbetet du gjort.
Kram på dig/Ingela.