tisdag 29 september 2009

Loppistyg och silverbrickor


Här på denna plats står nu ett skåp i stället. Bild kommer sen. Här på bordet står nästan bara loppissaker jag köpt och visat förr. Endast spegeln är ny från ÖB och köpt i våras.


Alla dessa silverbrickor köpte jag på halva priset loppisen. 6 av brickorna får stå i det vita tallriksstället från Dollar Store i köket. Perfekt att bara ta fram en bricka till kakorna. Resten hamnade i vardagsrummet på hyllan och står i en sockerkaksform (tror jag) åxå köpt på loppisen. Ett rivjärn fyndades åxå för ynka 1 kr. Trearmade ljusstaken, piedestalen, figurerna (pojke och flicka), fat på fot är köpt sen förr på loppis. Plättar i luften är flyttad till solfönstret och jag undrar om ni vet om den tål sol. Har nästan inga levande blommor inne längre för jag är så dålig att vattna.Kolla in gardinen (ligger dubbel) med den fina spetsen som jag gav 10 eller 20 kr för. Kunde inte motstå den. Och paradhandduken upprullad på toarullar med den lilla spetsen, struken och klar. Slängde jag bara upp i mitt hallfönster som stått tomt. Passade precis att bara lägga på gardinhållaren. 2 dukar och en virkad åxå fynd, sparas så länge. Sen ner i matkällaren, hämtade 2 krukor och buxbombollar och så var det klart. Den som spar han har...hihi.


Det mesta som jag köpte på halva priset loppisen har jag inte visat än. En massa träsaker. Får se om jag vågar visa sen. Har nu stuvat undan det i boden så länge så det slipper stå och skrota i matrummet.

Kramar
Åsa

10 kommentarer:

Leamarlené sa...

Åh vad mycket fina saker. Älskade dom vackra bilderna du tagit på allt.

Kram Marlene

Tess på Tilda och Mamma sa...

Wow, vilka underbara silver brickor.
Ha en underbar dag.
Kram Tess

Angels, roses & white homes sa...

Hej! VILKA FYND! Visst kan man hitta massor på loppis och varför köpa nytt när det finns vackrare saker begagnat! Ha en fin dag kram

lolla sa...

ojoj vad mycket du fyndat och så himla fin gardinen verkade vara..
och alla brickorna var ju rena rama....ja jag vet inte vad jag ska säja..lyckost du...
ha en fin dag
kramen

Lilla Provence sa...

Hej Vännen
men vilka fina fynd!!! Gillade spetsgardinen och vilket pris sen jisses det kallar jag FYND.
Ha en fin tisdag
Kram Sari

Sandra sa...

Hej! Åh så himla fina saker du har :) Jättefint!

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Vit som snö sa...

Vilka härliga saker, underbara fynd!
Min erfarenhet är att plättarna mår bättre om dom inte står i direkt solljus, dom är ju ganska törstiga av sej så norrfönstret funkar bäst hos mej iallafall.
Kram Cilla

Luiza sa...

Vad mycket fint du hittade. Jag förstår att du inte kunde motstå gardinen för de ynka tiorna...

Påhittigt av dig att ställa brickorna i formen, ser jätte fint ut.

Ser fram emot att få se trä sakerna senare, om du vågar visa dem.

Ha det bra.
Kram/
Luiza

Sandra sa...

Hej vännen! Du har en sak att hämta hos mig ;) kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

lin sa...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室