tisdag 22 september 2009

Höstblomster och kryssÖversta bilden lite höstblommor utanför min ateljé. Ljung och murgröna bara nersatta i 2 emaljerade kastruller jag hittade i matkällaren. Träställningen är ett loppisfynd för en tjuga. 2 strykjärn köpta på loppis står i mitt skyltfönster.

Den andra bilden är utanför vår ingång.


Rensade bort lite petunior i den stora krukan. Snart är det dags att sätta ner penningbladen i jorden till nästa sommar. I hinken satte jag ner lite revsuga som jag rensat bort från dammen. Bakom står blåsvingel. Har inte köpt mycket höstblommor då maken har skrapat huset och nu håller på målar. Färgflagor överallt på denna sida vid dammen och utanför min ateljé.


Så här blev planket i hörnet ut mot gatan när kryssen kom på plats. Hoppas det kommer att gråna fort. Till våren färdigställer vi nog detta projekt runt dammen med ev. grusgång och plantering av häck. nertagning av en stor björk. Om maken får tid förståss.


En hel del beställningar är färdiga, skickade, hämtade, några väntar på hämtning, 4 beställda saker klara igår. Idag fortsätter jag på min lista. En hel del nya beställningar och en del som inte behöver vara klara förrän till jul (men ska göras så fort jag hinner). Hoppas på att få visa några fina saker sen när de har givits till mottagarna.


Sen undrar jag om någon av er har varit på Syfestivalen? Är det bra? Själv har jag aldrig varit där men skulle vilja åka nu den 9-11 okt. Går buss härifrån Hudik tror jag. Vill åka nån av dagarna. Finns det någon som vill hänga på? Hör då av er. Har inte riktigt bestämt mej än för jag är igentligen inbokad på en marknad.


Kram Åsa

11 kommentarer:

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Åsa!
Ja så synd att vi inte bor närmare varann, då hade du absolut fått kommit på en fika =)

Vilka fina höst arrangemang du gjort!! Själv har jag inte tagit tag i det där ännu, men de är ju högtid..kanske blir till helgen.

Å vilket fint höst väder vi har, hoppas ni har fin väder också.

Men du, vilken läcker kamin ni köpt då, super fin!!!
Blir mycket mys vid den kan jag tro ;)

Ha de gott!
Kraam från Benita

Inspiration i vitt sa...

Guuuu vilken härlig plats att sitta på till sommaren och så fint du har planterat i dina krukor och hinkar.
Kram på dig/Ingela.

Livet på Berget sa...

Så fint det blev ute! Vilken tur du hade med kaminen:).
Må gott!
Kram
/Sara

Roses & Angels sa...

Tack tack! Ja hyllan är jag sååå nöjd med och när jag sen får bord och stolar i vitt hihi så kommer hela köket att vara kanon! Åh så fina höstiga blommor mm du har i trädgården! Mysig miljö! Ha en fin dag! kram

Birgitta sa...

Hej! Vad fint du har i trädgården och vilken fin kamin du köpt. Har kikat runt lite hos dej och i din ateljé. Mycket fint.
Kramis Birgitta

annashusidingtuna sa...

Fina höstplanteringar och spisen i förra inlägget, hur fin som helst!!!Förstå verkligen att du gillade den.
Kram Anna

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Åsa!
Nej, någon syfestival har jag inte varit på. Men det låter ju intressant!
Tusen tack för din kommentar inne hos mig! Lillan mår bra nu. Hon ska till skolan i morgon. Mjukstart.
Vad fint du gjort med höstpyntet!
Alla växter och krukorna är jättefina. Ser väldigt härligt ut. Jag blir alltid imponerad av er som kommer ihåg vad blommorna/växterna heter. Bra för mig, för då får jag tipps! ;)

Önskar dig en solig helg!
Kram / Åsa.

Christina - Lantmusen sa...

Vilka fina höstblommor du har, jättefina arrangemang.

Fin blogg, det är första gången jag kikar in.

lovefriidrott sa...

Hej Åsa,

sååå fint du gjort på gården:)
Ha en fin helg
Kram Sari

Penseldraget sa...

hej åsa
tusen tack för din rara kommentar...=) så vackert du gjort med planteringar och kaminen....kanon!!!!!
kramar pia

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色