tisdag 9 november 2010

Adventljus med plåtsiffror


Kunde inte hålla mej längre, gjorde adventsljusstaken idag. Nej det var faktiskt så att jag tänkte jag skulle fota adventsiffrorna i plåt som finns i webbutiken, skulle ställa ljusen i ateljén för att visa kunderna men tyckte det blev så fint i vardagsrummet på skänken. Behåller dom nog där så kan jag längta riktigt mycket till advent.


Köpte dessa stora långa ljus på IKEA. Var lite för stor för det fat som jag tänkt mej så jag letade fram några silvriga runda småbrickor som jag hade i matkällaren. Hade även tänkt mej mossa på fatet men tyckte det blev fint med det enkla. Mossan fick istället plats på silverfatet på fot. Svarta band tog jag till adventssiffrorna, tog det smalaste sidenbandet (i webbutiken). Ska leta flera ljus som är smalare och göra flera adventljus. Kul och snabbt pyssel.I helgen när vi hade middagsgäster så fick jag (vi) en present. Två stora silverkulor med spetsband och inslaget fint i cellofan. Nu är de upphängda över den vita skänken och tillsammans med adventsljusen så det blev lite juligt redan. Sååååå tidig har jag nog aldrig varit...hihi. Kulorna är köpta på butiken "Ombonat" här i Hudiksvall. Där finns massor av underbara ting.

***

Är det flera som tycker blogger uppför sig konstigt? Nu var det helt plötsligt nått nytt (som förr) när jag la in bilder. Och på många bloggar ser jag att nya inlägg är gjorda för kanske så där 16 timmar sen men när jag kikar in så är det gamla inlägg. Är även stulit att kommentera hos vissa då man måste ange användare eller nåt(google konto?). Själv undrar jag om det är omständigt att kommentera hos mej? Vet inte hur man fixar till det enklare. Vet att det tidigare blev nåt nytt och det var enklare förr.

***
Kramisar Åsa

6 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej! Så fint det var med ljusen och de fina kulorna ni fick i present. Blogger får för sej lite konstigheter ibland. Men det brukar rätta till sej.
Ute kommer snö nu, hoppas det inte blir så mycket. Gillar inte heller kylan som vi haft.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

SwedishCorner-DownUnder...Pernilla sa...

Mysigt med Advensljusstaken!
...enkelt och fint :-)

Kram från Australien♥

Angels & Roses sa...

Ännu mera fint här inne. NEJ han är inte borta. Har skrivit i ett tidigare inlägg att vi har gett bort honom för att han inte trivdes ensam hemma på dagarna och aldrig kom ut. Vi bor ju så nära stora vägen så man kunde inte släppa ut honom. NU bor han på landet hos en fin och härlig familj. Ha en bra dag kram

Nattmia sa...

Så juligt och fint.. Det är ju faktiskt bara 2½ vecka kvar till 1:a advent :-)

Tror att så fort de hittar på ngt nytt eller uppdaterar så krånglar det lite, fast det var längesedan det gjorde det för mig..

Kram Mia

♥ Eva Linnea ♥ sa...

Är man inte inloggad på sitt google-konto och kommenterar på någon annans blogg kommer den där frågan upp. Det har hänt mig några gånger. Din ordverifiering tillhör den smidigare varianten, det finns betydligt knepigare.
Kram

Linda i Lönnbacka sa...

Jättefint det blev med adventsljusen och så vackra julkulor du fått!!

Min blogger uppför sig också konstigt ibland, svårt att lägga upp flera bilder...
Hoppas dina problem går över av sig självt.

Kram kram