söndag 28 november 2010

Lampkrona svart antik


Lampkrona i svart antik från Chic Antique. Denna fantastiskt vackra lampkrona har jag nu lagt ut i webbutiken (under fliken hemmet). Så fin form och så där härligt sliten. En sån vill jag ha i vardagsrummet, det är bara det att vi inte har något eluttag i taket. Det saknar jag verkligen. Ska prata med elektrikern när han kommer och sätter upp mera utebelysning.


Dessa pysselprodukter är åxå inlagda. Siliconstämplar med kungakrona, tags, vingar, lejon, poststämpel mm. som man kan göra många roliga pyssel med. Stämpla på kort, etiketter, brev, paket, strutar mm. Schabloner med texten Vintage & Memories, och stöppelpenslar. Finns i webbutiken under pyssel.

***
Lördagens julmarknad i Lingarö blev inställd pga. snöovädret här. Så det blev adventsstädning för hela familjen istället. Nästan skönt så vi fick lite städat. Annars har det inte blivit gjort.
***
Idag har vi varit en sväng på stan. Tyckte det var mindre stånd i år och alla frös. Så vi åkte hem till våra vänner på glöggmys och tänd brasa i kakelugnen.

***
2 inlägg på rad blev det (se broderat i förra inlägget).


Kram Åsa

3 kommentarer:

Piffa o puffa sa...

Hej!
Hamnade här av en slump och det gjorde absolut ingenting. Vilken fin blogg. Jag måste kika in i din butik för jag tror nämligen att du har något där sm jag behöver.
Kramar Anette

Anita sa...

Det var en nydelig lampekrone du hadde i din butikk. En slik kunne jeg også tenkt meg.
Koselig blogg du har, med masse fina broderier.
Ha en fin adventstid!

Dessie sa...

Oh vilken ljuvlig lamps!

Ha de gott

Kram Dessie