onsdag 24 november 2010

Lantlig vikvägg så vacker och mosskransar


Igår var jag på kranspysselkväll i missionskyrkan med trädgårdsodlarna. Gjorde mej 2 mosskransar. De blev sparsamt dekorerade då jag tycker att det är finare när det är enkelt. En fick band i rött/creme och en i cremefärgad spets och sen träskyltar i olika färg. Hade med mej jättemånga träskyltar och alla tog slut. Ev. måste man lacka de om de ska vara ute i snö. Banden finns åxå i webbutiken. Blev lite gammeldags med det rödcreme färgade bandet.



Min vikvägg från Chic Antique. Såg den på formexmässan och tänkte att den ska jag ha framför mitt ateljéfönster. Men den är 1,80 hög och jag har väldigt litet i ateljén så vi får se hur jag löser det. Just nu står den mellan vardagsrum och matrum. Ska försöka ordna lite plats senare nere i ateljén. Köpte 1 först och tänkte att jag kunde köpa in flera sen men har insett att jag tyvärr inte har plats för stora saker. Just nu har jag inget lager till förvaring. Men man vet aldrig vad jag hittar på.......
Ljusslingan är köpt på Ikea och lyser så vackert i den fyrkantiga ljuslyktan jag köpte för nått år sen.
***
Idag har hela min kropp värkt, blev en alltför lång dag igår, värst har varit i händerna eller tummarna. Var nog kransarna igår. Vet inte hur många trådrullar jag tappat idag och även andra saker och svårigheter att byta tråd i symaskinen (blir en del trådbyten varje dag).
Hursomhelst så har jag färdigställt en del beställningar. Några är skickade idag och några blir skickade imorgon (som redan är färdigpackade).
***
Tusen tack alla ni som kikar in (omkring 100 per dag). Vet inte alls vilka ni är då endast några få kommenterar. Själv måste jag erkänna att jag just nu är jättedålig på att kommentera hos er fast jag ibland kikar in snabbisar lite här och där. Tiden räcker ej till, tycker tiden blir bara snabbare och till och med barnen tycker det fattas en dag varje vecka. Minns inte själv att det var så när jag var liten. Tiden vi har framför oss är stressig men så rolig, och så mycket fint och inspiration man hittar hos så många bloggare. Så kul att många delar med sig.
***
Kramar Åsa

13 kommentarer:

Roses & Angels sa...

Vilka fina bilder du visar. har du gjort kransen själv? Den var super fin. Ha en bra dag kram

Photo by Maria sa...

Wow vilken fin krans.. Jag är kass på att göra kransar så jag får nog köpa någon fin istället.. Skylten i den var jättesöt..

Kram Mia

Skogslyckan sa...

Fina kransar du gjort, jag tänkte jag skulle prova att göra mossbollar idag. Men först skall jag fota månadens dukning. Underbar vikvägg, en sån skulle jag vilja ha vid badkaret, men det skulle inte funka eftersom det är snedtak. Jag är en av de 100 som brukar kika in till dig.
Kram Pia

Östervik9 sa...

Vilka fina kransar, har inte själv hunnit att göra några ännu, har haft fullt upp med mina små skyltar:) Ja man är ju lite dålig på att skriva något. Man blir ju själv så himla glad när någon lämnar en kommentar på sin blogg.
Urs jag måste också skärpa mig
Ha en bra dag
Camilla

Moster Tettes sa...

Jättefin krans!! Å många fina grejer har du igen! Härligt!
Ska köpa siffror 1-2-3-4 av dig till adventsljusen. Ses. Kram

Eva Linnea sa...

Jag kikar in när du lägger in ett nytt inlägg, nöstan varje gång. Jag lämnar inte så ofta kommentarer, det skulle bara bli samma hela tiden: Åh, vad fint! :))
Kram från ett snöigt, kallt & blåsigt Stockholm, Eva Linnea

Carina i Ockelbo sa...

Hej Åsa
jag tittar ofta in här ,jag blir så inspirerad av dina sydda alster.
JÄTTEMYCKET FINA SAKER SOM DU SYR.
Då jag oxå pysslar och syr med broderimaskiner SÅ ÄR DE EXTRA KUL SAMMA INTRESSE. Den fina bandlådan jag beställde hos dej står nu i mitt syrum

Vform sa...

Hej!
Vilken fin och enkel krans du gjort! Mysiga bilder också :)
Samma dilemma har jag också, alldeles för trångt, och nu till jultid då massor finns som ska synas :)
Ha en skön Lillajul!
Kram Vivan

Inspiration i vitt sa...

Hej Åsa, vilka härliga bilder hos dig och vilken vacker vikvägg, blir alldeles darrig när jag ser den. Håller med dig om kransar, jag gillar din precis som den är, enkel och vacker. Ha det gott vännen och kram på dig i advent. /Ingela.

Roses & Angels sa...

Tack du ja synd att den kom för sent men det gör inget då har jag nått nytt till våren. Ja nu behöver man verklige tjockare kläder det är jätte kallt. ja vi grejar en hel del ja men ikväll orkar man ingenting. ha en fin advent. Kram

Penseldraget sa...

Helt underbart vacker vikvägg =) och så fina mosskransar passar perfekt där den hänger...ha en skön 1 advent
kram pia

Nygammalt sa...

Hej Åsa! Så himla mycket fint du visar. Vilka kransar! Fina band till också. Förstår att kroppen tar stryk av allt pysslande och fixande.

Häftig vikvägg, vissa saker är lite svåranvända ibland. Men snyggt!

Gillade ljusslingan mycket, har inte sett den modellen tidigare tror jag.

Kram.

lolla sa...

hejsan åsa!
men så himla fina vikdörren var och vad kul att binda kransar, de var åxå fina...
hoppas du blir bättre i värken tills i morgon.
visst är det en stressig tid men ack så mysig.
här ser det ut som stjutton när köket rivs
kramar lolla