tisdag 5 april 2011

***Romantiska kuddar med brodyr***Visar lite romantiska kuddar med brodyr som jag tillverkat tidigare. Den vita mormorskudden och linnemormorskudden är sålda. Den avlånga med brodyren "Carpe Diem" är precis inlagd i webbutiken och kan även fås i blått eller rött. Det randiga tyget är från Nyblom o Kollén och finns i webbutiken under tyger.


Den här röda kudden gjorde jag före jul, men hann aldrig lägga in den i webbutiken. Den är lika som den beiga fast med annan text. De runda kuddarna är mina första test på mormorskuddar och ska justeras lite. Sen kommer det nog in några i webbutiken när tid finns. De tar extra lång tid att tillverka dessa då det är en hel del veck eller rynk. Det brukar ta ganska lång tid från det jag börjar tills det kommer in i webbutiken då jag vill att de ska blir perfekta och även provtvättade. Sen ska andra beställningar göras åxå emellan.


I webbutiken har jag även lagt in några andra nyheter som vetehjärtan med nya motiv, linneförkläde, kökshanddukar och linnepåskhönor.Kram Åsa

7 kommentarer:

tre nyanser av vitt sa...

Åh vilka fina kuddar. Blir lite sugen, får kolla i butiken.
Ha de gott
Kram Marie

Skogslyckan sa...

Så vackra kuddar du gör. Jag blev förälskad i den rödvita kudden med God jul. Men men jag får väl njuta av vår och sommar först...
Ha en fin dag!
Kram Pia

Elin sa...

Hej!
Tänkte önska dig en fin och trevlig helg!
Kram Elin

Angels & Roses sa...

Tack Åsa så snäll du är. Skönt att få den helt klar. Önskar dig en fin Söndag kram

Moster Tettes sa...

Du har så mycket fint...törs nästan inte komma in till . Vill bara ha, ju.

Gugis Pärlor sa...

Helt underbara kuddar! En God Jul kudde skulle jag kunna tänka mig till jul. Jag får återkomma framåt hösten ;O) Är kuddarna med eller utan innerkudde?

Kram Gugi

Nygammalt sa...

Du är verkligen superduktig! Har ju en förkärlek för de runda mormorskuddarna.

Kram.