tisdag 26 april 2011

Fjärilsstämplar, notpapper, vintagbilderStämplar, scrapbookingark med text "Newspaper", rosor, noter är nu inlagda i webbutiken. Och även ett kraftigare ark med vintagänglar. Olika stämplar som 3 storlekar på fjärilar, uggla, svala, motiv + texter. Färdiga att sättas på akrylkloss (genomskinlig platta, finns i webbutiken). Stämpla på kort, strutar, paket (fina till brunpapper) mm. Finns även nu en stämpeldyna i färg COFFEE och Distress Ink "Walnut Stain" som man kan göra bilder, foto med en old finish.
Röda mullberryrosor till scrap, paket, askar, tavlor mm. Finns även en stor brun pappersros och silvermynt till dekoration.

Själv samlar jag lite på stämplar och älskar olika fina ark och dekorationer. Håller inte på med scrapbooking (foton) men använder en del till kort, paket och annat pyssel. Fjärilarna och ugglan ska jag själv köpa.

En nackdel med att ha webbutik är att man vill ha allt själv, då man köper in det som man gillar.
Hoppas ni haft en skön påskhelg med mycket vila och sol. Har ju varit ett fantastiskt väder, idag har det regnat här. Nej nu är det jobb som kallar.....sömnad och annat.Kram Åsa

2 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Hej tackar söta du. Ja vila är ju inte min starka sida hihi men lite av det har det blivit trots allt. Undrar just hur det skulle vara om man hade webbutik själv. Säkert som du skriver, man köper in det man själv gillar och vill ha. Hoppas du haft en fin påsk. KRAM

rustik charm sa...

Hejsan Åsa.
Tack för din fina kommentar hos mig:)
Du undrade vart mitt planteringbord var köpt, Rusta för en ganska billig peng:)

Ang bänken, vi hade tänkt sätta gångjärn på så den kunde öppnas. Men brädorna ville vrida sig hela tiden så det såg inte bra ut alls. Tror att brädorna rättar till sig med tiden och vill ligga rakt och då ska vi nog sätta på gångjärnen. Är det nåt annat du undrar över så tveka inte att fråga:)

Ha en fin dag.
Kram Kristina