måndag 23 augusti 2010

Trädgårdsvisning i Bjuråker


Nu kommer äntligen bilderna jag lovade visa från trädgårdsvisningen i början på Augusti. Vi var ganska många från trädgårdsodlarna som besökte Lilian Bruns trädgård i Bjuråker. En fantastiskt fin trädgård med många arrangemang. Klicka på bilderna för att se bättre detaljer.


Kolla in färgerna på allt, så fint ihop.Växthus hämtat från Skåne och uppbyggd på vit mur. På några år har hon byggt upp denna trädgård från asfalt till en blommande oas. Vackra böljande former på rabatter.


Skiffergången från huset till uthuset är lång och så vacker. Och upp mot berget på baksidan är det en trapp med ledstång av kedjor i rost......gillar.


I trädgårdslandet runt jordgubbarna är nåt vitt.....gissa vad? pappersremsor....hoppas det inte är räkningarna...fniss. Längre bort är vita stenar runt pallkragarna.


Nygjord damm, ett arrangemang med ägg på toppen, från trädgårdslandet och genom armeringsjärnet ser man en ljuvlig sittgrupp i vitt med röda detaljer med vita prickar .....lovely.....
Jaha och som vanligt inga namn på växter, fanns massor men jag brukar ju titta mest på annat. Älskar ju gångar, sten, trä, rost och alla vackra arrangemang.
Kram Åsa
PS:Skrev Lillan Brun istället för Lilian Brun, nu är det ändrat.....ibland blir det fel....

5 kommentarer:

Vform sa...

Vore härligt att se allt live!
Men vilken trädgård ... fantastisk!

Fortsatt fin vecka till dig!

lottens vita och gröna sa...

hej åsa, det var en underbar trädgård, heeeeeelt i min smak!!!
må gott, varmkram lotten

Vit som snö sa...

Hej Åsa. Längesen jag kikade runt nu, har varit uppslukad av ledighet o trädgård. Härligt!
O dina bilder gav inspiration, såna trädgårdsvandringar är riktigt mysiga.
Hoppas du haft en härlig sommar!
Kram Cilla

Lilian sa...

Hej Åsa!
Underbara bilder tack, men jag heter ju Lilian inte Lillan. // Lilian

Inspiration i vitt sa...

Hej Åsa, tänk vad inspirerad och glad man blir av att vistas i trädgårdar. Att låta sig inspireras och bara njuta. härliga rogivande bilder. kram på dig/Ingela.