lördag 28 augusti 2010

LOPPISFÖRSÄLJNING

VÄLKOMMNA TILL LOPPIS
LÖR-SÖN kl. 11-15 (öppnar ej före)
Lillvägen 16, Hudiksvall (nedanför Lantmätargatan på Öster), det gula huset mitt emot lekparken (ingång mitt över lekparken). Loppisen i boden och i det vita tältet, hantverk och presenter finns i gårdsbutiken/ateljén (under huset). Litet och trångt. Går att parkera utanför men tänk på att det är enkelriktat på Helenedalsvägen.
KONTANT BETALNING PÅ LOPPISEN OCH I ATELJÉN (helst inte stora sedlar).


Målade vita loppissaker finns i loppisboden. I lantlig stil. Vägghylla med låda, hylla med knoppar, ljusstakar med dekoration silvermynt.


Loppisprylar och målade saker. En del träsaker som det var tänkt att jag skulle måla men inte haft tid. Det stora vita skåpet är ej till salu.Loppisprylar.
Målade saker som oval spegel, vägghylla, skål (ej trådrullar), spegel med krokar, skål med lock, grön flaska, fat på fot (ej de virkade kakorna).


Så här ser det ut just nu i ateljén. Här var tidigare vårt garage. Dofttvålar, zinkbaljor, rödvit prickiga pappaskar är nyheter som kommit in.

Det allra nyaste som inkommit är denna skylt HOME i plåt (89 kr). Har inte hunnit lagt ut den i webbutiken ännu.
***
Ni som kikar in här nu och som kommit via annonsen i HT så har jag även en webbutik http://www.asasvenskdesign.se/ . Där kan ni se massor av saker som finns att köpa och även det som jag broderar. Personlig brodyr kan fås på mycket som tex. dop och bröllopspresenter. Syr mycket på linne. Ni kan i webbutiken anmäla er till nyhetsbrevet för att ta del av när det kommer in nyheter och när det är rea mm.
***
Bilderna är klickbara och där kan ni se i större format.
***
Loppisprylar: småpylar, träsaker, rosa flickcykel 14 tum med stödhjul, tvilling/syskonsulky, tvilling/syskonsittvagn (båda fina), trehjuling, gunghäst, röd plastsnöåka till barn, blå plastbassäng/sandlåda i plast, 2 sparkar, 4 stolar med lösa dynor, piedestal, 2 tallrikshyllor i trä, resväska i brunt, träbrickor, trälåda, stor svart spegel, perenn (blåsvingel 20 kr), rosa matta, randig gammal matta, skor och stövlar, gardiner, kläder, babyplastgunga, väggstol i trä, krukor, tupperwaresaker, solsäng mm........
***
Hitta hit: Åker du från stan så åk mot Colorama färgaffären ut mot Maln, sväng vänster efter Colorama och skolan (Bergsvägen), sen höger en bit upp i backen, då är du på Lillvägen. Sista huset på gatan. Kl 11-15.
***
Loppisboden kommer att vara öppet även under veckorna när jag jobbar i ateljén. Tider hittar du i webbutiken vecka för vecka.
VARMT VÄLKOMMNA
ÅSA
Mobil: 076-8015158
Efter första dagen så har det försvunnit en hel del men mycket finns fortfarande kvar. Mer kommer att fyllas på efterhand vi rensar ut i huset.

2 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

åhhh, va fina saker. Har hittat lite som jag är sugen på. Kanske ska lura manne på en liten resa till Hudik idag då

Kram

Huset vid sjön sa...

Men du vad du hittar på mycket vännen *Ler* Ni är många som har små gårdsbutiker/loppisar uppe i Norr. Det är värre här i Småland. Finns inte mycket att välja på. Mesta är juh på sommaren sen tar det lixom slut.

Lycka till med ditt nya projekt..

Ha en skön vecka
Kram Cattis