måndag 16 augusti 2010

Shabby chic ljusstakar


Måste bara visa de fina ljusstakarna som jag köpt på loppis i sommar. Det är en tjej som heter Karin som målat dom och hon höll på rensa ut sina fina saker. Dessa är så vackra och dom är vaxade. Spegeln i bakgrunden har jag målat men vet ej om jag ska behålla den eller sälja den.
***
Var i väg på Formex mässan 2 dar och såg så mycket fint att handla och massor av inspiration. Träffade där gulliga tjejerna Petra och Ingela som gjort boken Lev Vackert. Kul att träffa dom i verkligheten. De stod i en otroligt vacker monter där jag kunde ha handlat massor. Tyvärr då jag bara har nätbutik så kunde man ej beställa där. Fotade inget då jag inte hade kamera och inte tid. Helt omöjligt att hinna kika på allt och andra dagen fick vi bara blunda och åka direkt hem på eftermiddagen eftersom vi hade barnvakt och skulle köra hem i 4 tim. Har sen fått suttit hela helgen och vilat fötterna som varit helt förstörda. Vad jag beställde på mässan får ni se sen.

***
Har ju lovat att lägga in bilder från trädgårdsvisningen och det kommer, tar bara tid att få till alla bilder.

En hel del beställningar har trillat in och det ska göras klart. Några skickas imorgon för jag hade inte någon bil idag.

Kram Åsa

6 kommentarer:

Huset vid sjön sa...

Jag är så avis dom som kunde vara på Formex mässan. Hade gärna gottat mig i alla fina montrar och trevliga bloggare som samlats där.

Ska bli kul att se vad du har beställt *Ler*

Kram på dig
//Cattis

Angels & Roses sa...

Så söta ljusstakarna är. Å Formex mässan hade man inte tackat nej till. Måste vara härligt att gå där och titta på så mycket fint. Hoppas allt är bra med dig kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Vilken härlig blogg jag hittade fram till å vilken härlig web-shop. Insåg att jag har mindre än 10 mil till dig så det får bli en resa någon dag. Kul att hitta en ny butik så här

Kram

Huset vid ån sa...

Så fina ljusstakar du köpt.....Och på Formex finns det mycket ögongodis! Trevlig helg! Kram Therese

Nygammalt sa...

Hej hej!
Ja Formex blir man riktigt snurrig av. Vi var där några timmar och man blev nästan yr. Tur nästan att man inte har butik och kan beställa på plats- beslutsångest!

Vad kul att du är med i den nya fina boken, den ska jag köpa.

Kram.

Moster Tette sa...

Nu har jag anslutit mig till din fina blogg. Formex är ett mecka för oss kreativa själar, glads med dig som tog dig tiden att åka dit och inspireras. Tänker själv varje år att...nästa år då ska jag minsann också åka. Vem vet! Ses på skolan med våra små-stora.// Kram på dig/ Carina