torsdag 24 juni 2010

Vitmålat smideskors


När jag hade Partylite ljusparty så fick jag välja en gåva för en viss summa. Valde detta fina smideskors. Fanns bara i svart och efter mycket ångest duttade jag till slut på lite vitfärg. Brukar ibland ha svarta detaljer men ville ha ett i vitt. Den svarta lilla pricken är en skruv....maken hade inga vita....grrrr.


Passar jättebra i hallen. Här kommer jag att elda Party lites doftljus. De doftar ljuvligt. Speciellt jordgubbsrabarber. Trevligt med tända ljus när man kommer in i hallen utifrån. Kan verkligen rekomendera detta kors om ni har party.På altanen har ett målat hamnat. Ligger löst på den gammla symaskinen som stått där i flera år. Ska målas vit nån gång. Perfekt avställningsyta för dricka och bröd, vi som är så många. Under bordet är det målat förutom på mitten där min farfar skrivit namn och årtal. Är nog min farfar som snickrat bakbordet. Synd att det bara ska stå och skräpa i en bod. Nu kommer det i alla fall till nytta.


Bild på korset och bakbordet före.

Önskar er alla en trevlig midsommar.
Kram Åsa

3 kommentarer:

Inspiration i vitt sa...

Hej Åsa, korset blev så fint och bakbordet är en perfekt avställningsyta. Ha en underbar Midsommar och kram på dig/Ingela.

Nattmia sa...

Så snyggt korset blev i vitt..
Jag har aldrig haft ett sådant party men funderat på det.. Kan ju vara värt att ha det bara för att få en fin present ;-)

Njut nu av midsommarhelgen..

Kram Mia

Titti sa...

Ja visst är korset fint!!!!!! Jag är Partylitekonsult och har två sådana kors själv =) Vad smart att måla om dem till vita !!! Här tänds en massa doftljus oxå...favoriterna är jordgubb/rabarber och mullbär!!!