tisdag 22 juni 2010

Nya vackra kuddar med texten France o Paris


Nyheter i webbutiken. www.asasvenskdesign.se
Kuddfodral med texten France och Paris har jag gjort. Jag har gjort en egen variant med brodyr istället för tryck. Broderat är hållbart och snyggt. Skulle vilja behålla nästan allt jag syr men det går inte. Kan inte bara plocka det jag syr för att ha själv, det går inte när man har företag för då blir det svinn. Så jag får köpa av mej själv. Dessa kuddar vill jag hemskt gärna ha. Får nöja mej med att dekorera med dom i ateljén. Skulle behöva sy ett gäng då jag har hantverk på flera ställen.


Här kommer flera nyheter:
Kudden Newport är 50 x 60 cm och den vill jag hemskt gärna ha åxå, helst 2-3 st som jag kan ha ute på altanen. Sydde den i linne och på sidorna kraftigt bomullstyg från Nyblom o Kollén. Ros och blomkudde blev jättefina med mörkröda inslag. Roskudden blev så vacker med ovalen runt.

Några nya tyger är inlagda: som jeanstyg, rött tyg med vita prickar i kraftig bomull, bastyger i fyra färger. Handgjort papper har jag köpt in, ska försöka göra ljuslyktor genom att limma fast papperet runt glasburkar och dekorera med spets och kors eller silvermynt. Kan bli jättefint.

Kampanjerbjudande i webbutiken: Gratis namnbrodyr på ett urval varor som mus och nyckelpigehanddukar och barnförkläden från Nyblom o Kollén.

Anmäl dej till webbutikens nyhetsbrev (kan avanmälas när som helst) för att ta del av nyheter och erbjudanden.

Igår fick jag besök av Veronica på Lantliv i bagarstugan med sällskap. Kul att träffa de man bloggar med. Hon bor ju dessutom här i stan. Man får så mycket nya bekantskaper med bloggen.


Kram Åsa

6 kommentarer:

Skogslyckan sa...

Otroligt fina saker du gör!
Ska bli spännande att se dina ljuslyktor sen...
Kram Pia

Huset vid sjön sa...

Gud vad du här duktig. Kuddarna var för söta. Måste gå in i butiken och kika på pris *Ler*

Ha en skön midsommar
Kram Cattis

Nattmia sa...

Du gör så mycket fint så det är otroligt.. de där kuddarna hade passat bra här hemma :-) Får nog kolla lite på det..

Kram Mia

Hanna sa...

så mycket fint.
kram
hanna

Huset vid sjön sa...

Tack för att du sa till om att du inte kunde komma in via kommentarlänken *Ler* Hade visst lagt in nåt i inställningen som gjorde att det inte gick att visa.

Kram och ha en underbar midsommar // Cattis

Boviksmarinan sa...

Halloj!!
Så mkt snyggt du gör.
Vad kostar New Port kudden?
Kramis Linda