torsdag 30 september 2010

Torkställning & knythissgardin med text


Måste visa de fina lantliga torkställningarna som kommit in till butiken. De är i antikvitt och är fint slitna. Från Chic Antique. Fint att ha i badrummet med handdukar på eller varför inte i sovrummet med kläder på. Själv har jag varken plats i sovrum eller badrum. Men tänkte det kunde vara fint att visa mina broderade handdukar på en eller hänga upp andra saker för visning i ateljén, sjöboden eller ute på marknader. Handdukarna är nybroderade till en kund.
Den är ganska stor denna torkställning. Har man den i sovrummet kan herr och fru hänga på vardera sida. Torkställningen har jag inte hunnit lagt ut i webbutiken. Kommer snart.

Knythissgardin 140 cm x 100 cm i beige med text " I takt med tiden". Jättefin, blir bättre om man har en rundstav nertill när man rullar upp den. Hade lite bråttom när jag skulle fota.
Inlagd i webbutiken www.asasvenskdesign.se under gardiner eller nyheter.
***
I veckan så passerade min räknare 40 000 UNIKA BESÖKARE. Helt fantastiskt, det kunde jag aldrig tro när jag började med bloggen. Därför är det dags för en TÄVLING. Återkommer om den, tror jag vet vad det blir...........Tusen tack alla ni som hittar hit.
***
Och tack alla ni som beställer varor, augusti månad var kanon. Om ni funderar på nåt med brodyr men inte hittar det ni söker i webbutiken så kontaktar ni bara mej. Kan lämna förslag och även visa arbetsblad på det färdiga mönstret/teckensnittet. Det går bra att göra manuella ordrar, då får ni ett annat ordernr (så jag vet vem), och uppgift om inbetalning (funkar då ej med Payson). Gjorde allt manuellt tidigare innan webbutiken (slutet på maj). I webbutiken går vissa saker att ändra men är lite krångligare då den räknar av lagret och det ska återställas om nåt blir fel. Kommer att ändra fraktavgifterna för speglar, mindre möbler mm. till 79 kr i frakt då det blir för krångligt med hanteringen i webbutiken på olika varor och vikter. Men skickas ändå med det fraktbolag som passar bäst. Webbutiken funkar jättebra men det tar tid att lära sig alla funktioner. Har ju lite special då man ska kunna beställa både namn och olika färger på brodyr mm. Men maila mej gärna för förfrågningar. Och funderar ni på personliga broderade julklappar så beställ gärna i tid. Frotténamnhanddukar är en jättebra julklapp och det jag gör mycket till jul.
Trevlig helg önskar jag er.
Återkommer med tävlingen
Kram Åsa

5 kommentarer:

Else´s Bod sa...

Men hjälp så fin hängaren va!!!! Vad kommer den att kosta & när kommer den ut i butiken!?
Kram Lisa

Angels & Roses sa...

GRATTIS! Det är inte så konstigt att du har så många besök! DU har en underbar blogg och du ger människor så mycket. Inspiration och glädje känner man när man tittat in här Stort Grattis Pia. SER fram emot tävlingen. Kram

Angels & Roses sa...

Förlåt! Skrev ju Pia det var ju inte det jag skulle skriva här. Hhaha kram

Helena på Blomrum sa...

Vilken underbar blogg, här vill jag vara en flitig besökare om du inte har något emot det :)

Kram Helena

Förgätmigej ♥ sa...

Underbart fin!:-) Kram Stina