lördag 25 september 2010

Fransk väggampel och julsaker


Fransk väggampel från Chic Antique har kommit till butiken. Jättefina och över 50 cm hög. Fina till jul med granris och ljusslinga i. Här har jag fotat dom inne på väggen och dom passar lika bra inne som ute.Lite julsaker har inkommit i butiken. Som jultags/juletiketter i trä, fina till paketinslagning. Adventssiffror i plåt till adventsljusstaken eller hänga på ljusen. Eller varför inte sätta på lådor eller till annan dekoration. De röda skålarna med vita prickar är jättefina. Perfekt gåbortpresent med godis eller kakor i. Slå in i cellofanpapper och dekorera med en träetikett. Servett/duk i rutigt finns i webbutiken och även tyget i rödvit rutigt och rödvit randigt från Nyblom & Kollén. Läckra tyger till hissgardiner, kuddar, stolsöverdrag mm. Har sytt en kudde av det randiga tyget som kommer att finnas snart i webbutiken.

****
Dessa varor är inlagda under Nyheter i webbutiken
http://www.asasvenskdesign.se/
och några finns under sidan jul2010 som jag la ut igår. Kommer så småningom att lägga ut broderade julsaker där. Priser och mått ser ni i webbutiken. Vill ni ha nyhetsbrev så kan ni anmäla er till det i webbutiken.
****
Så roligt när det kommer varor. Det är som julafton.
Längtar till jul redan.
****


Kram Åsa

5 kommentarer:

lolla sa...

hejsan
oj vad kul att det börjar komma lite julsaker.
jag MÅSTE ta mig i kragen och koka in till dig nån dag och se på allt fint du har.....
ska ta med mig mammma åxå..
kram lolla

Vform sa...

Hej!
Konstigt att man börjar längta till jul så fort man ser julprydnader!
Väggampeln är riktig stilig!

Fortsatt fin höstvecka till dig!
Kram.

Moster Tettes sa...

Hej..Tack för dina goa kommentarer.:-) Jag svarar på dem från min blogg, men det funkar nog inte. Man kanske inte gör så...(vad vet jag) Vi får ta och titta på nån kväll och leka i ditt krypin....de närmaste veckorna är det lite tjock för min del....NÄR ska det bli tunt och plats? Undrar. Kram CARINA

Nygammalt sa...

åååh så mycket fint, det är näääästan så att jag börjar längta till jul. Utan all hets, alltså.

Tack för tipset ang. "provdockan", kom på att jag är ute efter en större storlek. Men tack ändå.

kram.

Vit som snö sa...

Åhh vad mycket fint du har hemma i butiken nu! Jag har den fina väggampeln men en till vore inte fel;) För att inte tala om provdockan! Ursnygg!
Och så var det snart jul igen:))
Ha det gott! Kram Cilla