fredag 24 juli 2009

Broderade lappar som blev.....


Maskinbroderade lappar med sjömansnallemotiv. Motivet tar 1 timme att brodera. Älskar detta motiv. Funderade länge vad jag skulle hitta på med dessa lappar. Blev sen kuddar i bomull. Tyget på framsidan är grövre bomull som liknar vadderat tyg. Sen sitter en snodd runt motivet som knytes dekorativt med en rosett. Går att korta av snörena. Knytes upptill med bomullsband. Det är oftast maskinbroderierna som är tidsödande på mina produkter. Att spänna fast rakt i broderbågen och sen att sitta och trä om maskinen när den ska byta trådfärg.


Dessa kuddar kommer jag att lägga ut på hemsidan så småningom. Kuddfodralet 30 x 30 cm kostar 225 kr. Med ett tillägg så kan man få NAMN, DATUM OCH ÅR. Bild kommer på en sån kudde snart.

Fin gåva till ett nyfött barn eller som doppresent. Röd eller blå färg kan bytas ut om man vill.

Kommer att jobba några timmar i helgen då jag har lite timmar kvar att jobba denna vecka. Har 12 produkter beställda kvar att göra. Har väntat på matrial denna vecka. Försöker skicka måndag eller tisdag till er som det är bråttom.

Vill även passa på att tacka er som mailat tillbaka när ni fått er beställning att ni är nöjda och även nån som ringt och varit jättenöjd. Det värmer verkligen.

Är just nu dålig på att göra inlägg som så många andra. Försöker hinna svara på kommentarer, men hinner inte besöka så många av er. "Gubben" installerade ett ny version av Windows förut och efter det så är det många av er som jag inte kan besöka pga. att det inte går att visa sidan säjer datorn. Vet inte vad som hänt. Så jag är inte sur på nån utan jag kommer helt enkelt inte fram till era sidor.

Många kramar
Åsa

5 kommentarer:

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Så himla söta nallar, kan föreställa mig hur fina de blir i ett barnrum.
Du verkar ha full koll på din verksamhet och gott om beställningar, det är dig så väl unnat! :o)
Ha det så bra i sommarvärmen,
kram Lydia

Huset mitt i byn sa...

Vilka söta kuddar med söta nallemotiv...och jag kan förstå att det tar sin tid att göra dom.
oj vad jag gillar trädgården som du har i det tidigare inlägget.

Kram Pernilla

lolla sa...

hejsan Åsa
Oj tar det sån tid att sy motivet men de är så fina dina saker och nallarna var verkligen söta....perfekt present...
Jag talar varmt om dina saker till alla mina vänner :-)
Njuter så av att ha mina fina påsar som du gjort..funderar på att beställa en som det står kök på...att ha i kökat på min knopphylla...
kram lolla

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

så fina saker du visar son vanligt.Vår dator är oxå galen...jag kommer inte in på alla bloggar heller längre.Vet inte om det är blogger som krånglar eller vad det är för tokigt,

Kramizz Nilla

Lilla Provence sa...

Hej Åsa

oj oj så länge sen jag var in:( jag har ju varit på semester el jag har 1 vecka kvar,,,SKÖNT:)
Vad fint du gjort igen, alltså Åsa du är så duktig:)
Hoppas du hinner njuta av sommaren
Stor Kram sari