måndag 9 juli 2012

Skärschabloner

Skärschablon blomma. Man använder en stans och en stansmaskin (ex. Big Shot). Blomman är i 4 olika storlekar som man sen kan sätta ihop. Har här ovan stansat ut i filt som gick jättebra. Sydde sen fast en pärla i mitten. Blomman kan man sen använda som dekoration i hårband, på väska eller tröja mm. Gillar verkligen denna skärschablon då man kan använda den till så mycket mera än bara scrapbooking.

Skärschablon blomma som jag stansat ut i kvistpapper och sen målat lite på kanterna med stämpelfärg coffé, gjorde sen hål i alla 4 lagren med en stoppnål och satte i en brads. Böjde sen till blomman. Skärschablonen med provdocka, trådrulle och knapp är läcker. Stansade ut i kvistpapper och har även stämplat med "poststämpel". Fågelbur med fågel är även den utstansad i kvistpapper.

Skärschablon vimpel består av 2 olika storlekar på vimplar och 2 olika nycklar och även en oval med spetskant runt. Vimplarna blir läckra med utstansade bokstäver som finns i 2 olika utföranden med alfabetet + siffror. Om man klistrar fast ett snöre emellan vimplarna kan man hänga upp den. Sen finns det fjärilsstansar och hjärtstansar och en som man kan stansa ut små kuvert med.

Alla stansar finns inlagda i nätbutiken och även stansmaskinen "Big Shot". Detta är verkligen skoj att hålla på med och fort går det.


Tack för ni kikar in
Åsa