fredag 13 juli 2012

Rosen Astrid Lindgren

Rosen Astrid Lindgren köpte jag förra året och planterade den på hösten. Nu har jag fått 3 blommor och sen en del knoppar. Den ovan på bilden klippte jag bort för att fota. Det är en och samma blomma. En helt underbar färg och blomma. Eftersom det regnat några dar här så ville jag kunna njuta av den och då får den flyta i en skål med vatten på vår inglasade altan.

Ros collaget ovan är från min lilla ros i kruka på altanen. Den fick vi av några gäster. Den är vacker i rosa och sen blir den lite vitare och på sidorna blir den som pergamentpapper.

Tack för ni kikar in
Kram Åsa


3 kommentarer:

Gugis Pärlor sa...

Hej! Jag har också den rosen i min trädgård, den är väldigt fin i både färg och form. Det verkar som om rosorna har gillat vädret (åtminstone här) hittills för de är frodiga och starka i blomningen. Trevlig helg!

Majberggrens's Värld sa...

Har noterat samma....mina rosor har aldrig varit så fina som nu. Verkar vara toppväder för dem, mycket vatten och inte alltför varmt. Önskar jag kunde göra så fin bild som du gjort. Antar att man måste ha någon form av program.....Sånt har jag, +65, inte lärt mig ännu. /M

Vform sa...

UNDERBARA rosor ...
och du är så skicklig med kameran!!
Trevlig helg till dig Åsa!
Kram!