måndag 14 februari 2011

ProblemHej alla där ute. Längesen jag skrev nåt. En hel del har hänt här. Kommer inte ihåg om jag skrev nåt men en närstående har varit sjuk men orkade tyvärr inte längre. Jag var på sjukhuset när han somnade in och snart så blir det begravning.

---------

Efter jul så har det varit mycket med allt. Det tar en massa tid med bokföring och inventering och nu är det bokslut kvar. Hinner inte riktigt med mej och har heller inte orkat så mycket.

-----------

För några dagar sen så kom det in ett program på min stationära dator när jag googlade på bilder. Det heter System Tools och är inget virus men det vill tro att man har en massa virus i sin dator. Så det dom vill är att man ska köpa detta antivirusprogram och då får man välja 1 år, 2 år eller livslångt (är förbockat redan). Ser verkligen otäckt ut när man öppnar datorn och det ser ut som den söker igenom alla filer och dessutom har den ändrat min bakrundsbild till en med blå bakrund och röd text där det står VARNING och sen en massa annat. Sen alla dessa smårutor som kommer upp. Men enligt mitt virusskydd så har jag inga virus i datorn. Det här går inte att få bort och detta program har gjort att allt är blockerat att komma in på. Försökte komma in på foto-shop men det går ej. Så tyvärr så kan jag inte lägga in nya bilder här eller i webbutiken då jag bara har det installerat på den andra datorn.

---------

Har haft kontakt med en firma idag för inlämning av datorn men det skulle ta ca. 2 veckor. Tydligen så är det så att det här är det nya sättet istället för att det kommer in virus. Väldigt lätt hänt då jag endast klickade på en bild då jag googlade och sen var det kört.

---------

Tur att jag har denna bärbara så jag kommer in i webbutiken och kan sköta den även om jag inte kan lägga in nytt. Vill helst inte installera nåt mera på denna så den blir segare. Gör ju allt som ska broderas på denna åxå.

---------

Ja då vet ni varför jag är ganska osynlig. Smyger runt lite hos er men kommer nu vara ganska försiktig tills den andra datorn är fixad. Tulpanbilden är sen förr och den hittade jag på den här datorn. Nu får jag hoppas att inte alla mina bilder i fotoshop försvinner för det är över 15 000 bilder som är taggade och lagda i etiketter. I övrigt så är nog bilder och annat kvar då det läggs över på en extra hårddisk som jag köpte för nåt år sen. Tar emot tips om ni har några som gäller detta program. Ser ut som ett program för virusskydd.

Ha det gott
En massa hjärtan till er idag.
Kram Åsa

3 kommentarer:

pialuttan sa...

Min ena son fick ett liknande skitprogram häromdan!! Jag gick in och gjorde en systemåterställning till ett datum innan...Och vips så blev den bra...Lycka till!

Vform sa...

Oj, nej, vad hemskt du varit med om! Hoppas att allt ordnar sig!
Sryrkekram med ♥ på! V.

Nattmia sa...

Beklagar sorgen..
Helt förståerligt att du ligger lite lågt med bloggandet..

Hoppas du får ordning på datorn och att inga bilder försvinner..

Kram Mia