lördag 19 februari 2011

Brodyrspets och band


Denna fina vita brodyrspets finns nu inlagd i webbutiken och även lite nya band.
www.asasvenskdesign.se under Nyheter.

Idag var jag och tvillingarna på bio med Anette och hennes tvillingar. Vi såg Trassel som var jättebra. Den visades i 3 D så vi fick ha glasögon på oss. Läskigt när man ser vissa saker komma flygande mot sej så man nästan försöker fånga det. Filmen handlar om den bortrövade prinsessan Rapunsel med det långa håret. Verkligen spännande. Tvillningarna som är 7 år nu hade bara varit på bio en gång förut, på spöket Laban tror jag.

Imorgon ska vi ha kalas för maken som fyller år.

Kram Åsa

3 kommentarer:

Tant Theas Lilla Torp sa...

Hej på dej!

Vilken vacker brodyrspets! Jag är ju mer eller mindre tokig i spetsar, band och snören. Hittade så fina på Röda Korset för ett tag sedan.

Vad trevlig att gå på bio med barnen :o) Får nog ta med mitt barnbarn på den filmen. Jag kan inte se med 3D pga ett synfel men kan säkert se filmen ändå :o)

Må så gott!

Kram

Monika

Angels & Roses sa...

Å så fin brodyrspets, den gillar jag! 0). Tack för din rara kommentar. Ja nu har vi full rulle här med produktionen, idéer bara sprutar och man vet inte vilken ände man ska börja hihi. Loppisen gav lite grann men inte mycket. Ha en fin kväll kram

Vit som snö sa...

Så fin spets! Och band behövs alltid för en pysseldonna;)
Vad kul att ni gillade filmen...tänkte ta mina tjejer med o se den framöver, alltid kul att ha en positiv recension i bakfickan;)
Ha det gott! Kram Cilla