torsdag 28 maj 2009

Vitmålad loppishylla till Sjöboden

Oj ! nu är det länge sen ett inlägg. Här har det varit körigt värre med allt möjligt. En del beställningar och 3 nya återförsäljare. Åkte i tisdags med saker till Sjöboden där jag och ca. 30 st till hantverkare ska ha våra saker i sommar. Var där söndagen innan och fick hjälp av familjen att sätta upp hylla.Här ser ni min loppishylla, min mor hämtade den på loppis och målade den åt mej. Tog med mej lite sandpapper och skavde den lite på plats. De två små trä ? sakerna, vet ej vad det heter köpte jag samtidigt och har bara målat ett lager med V-slip på. I år ska jag vara här i det vita rummet i Sjöboden. Passar mina saker bättre. Har ni sett de härligt nötta dubbeldörrarna här inne...skulle gärna få följa med hem.Svårt att välja ut saker och ta med sig hit till Sjöboden. Har lite annat med färg på sidan av.


Lilla kistan åxå köpt på loppis. Har tillverkat lite kort, några med texten Mors-dag på.
Här kommer affischen som jag gjort till Sjöboden. Förra året gjorde jag loggan i fotoshop, hittade ingen sjöbod så fick rita och skanna i den. Ritade åxå en karta för hand och skannade in. Tror att jag gjorde ca. 15 loggor innan vi var nöjda. Loggan har vi sen förvandlat till en stämpel så vi kan stämpla på papperskassar. Här även gjort en liten folder som vi ska trycka upp och dela ut.
Har bara hunnit se några av hantverkarnas saker än så länge men det verkar bli jättefint i år i Sjöboden. Välkommna dit ni som har nära. Öppnar nu på lördag (pingst). På restaurangen bredvid kan man ta kaffe med dopp eller en matbit. Barnen kan gunga och hoppa på stenar utanför.
Klicka på bilderna så ni ser bättre. Vid förra inlägget så tror jag att min mätare stog på ca. 9000 unika besökare och nu tickar den på mot 10 000 besökare. Tusen tack alla ni som kikar in. Ni gör mej så glada och jag är lite ledsen för jag hinner inte besöker er så ofta och just nu hinner jag inte blogga alls.
Har en återförsäljare kvar att tillverka produkter till nästa vecka. Idag har vi i alla fall gjort en snabbis på stan så barna kunde få lite nya kläder. Hinner aldrig gå och kika längre, är oftast helt slut. Och då är det perfekt att kika in hos er.
Kram Åsa

6 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Men så vackert det blev! Jag måste kika lite mer här inne hos dig för jag tror att jag missat några inlägg. K;RAM Petra

Mitt Måleri sa...

hej
oj så himmla fint de blev...vilka fynd =) önskar dig en skön helg
kram pia

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Så himla fint ni får det i sjöboden...och hela reklambladet är ju jättefint. Önskar jag bodde närmre, då hade jag kommit som ett skott. :o)
Ha en härlig helg,
Lydia

Vardags-mirakel sa...

Jättefina saker! Nu är det mycket att göra för de flesta, maj är helt enkelt en sådan månad... Önskar dig en härlig helg, kram Eva.

lolla sa...

hejsan Åsa
Förstår att det varit mycket för dig att stå i.
Nu jädrans ska jag komma och kika på allt fint ni har i sjöbodarna...
kanske kommer redan till helgen...
Annars ska du ha en fin pingsthelg
kram lolla

carina sa...

Vad mysigt det verkar vara i butiken.
Ska nog samla ihop ett gäng tjejer och åka ner på ett besök.
Spännande att få se dina saker "live".
Kramar//Carina