torsdag 16 april 2009

Loppis...fel i huvet


Skjutsade sonen 10 år till Mormor och Morfar i helgen. Mor sa: ska vi åka på loppis...jiippii! När vi for iväg så hörde vi från köket: det måste vara nåt fel i huvet, sa maken och min far. Vi åkte i alla fall iväg några 100 meter och det var för mej ett nytt ställe. Hittade många saker, började ställa undan här och där. Vi hade bråttom för vi skulle äta middag så det var till att rafsa åt sej det man ville ha. Fick i alla fall med mej det ni ser på bilden + ett runt bord som jag lämnade hos mor och far. Maken var inte glad över att få hem dessa saker. Vi var ju 5 st hem i bilen åxå. Igår kom kära mor åkande med mitt bord som vi slängde in i lekstugan.
Handlade dessutom två saker till som var för stor för att gå in i bilen. Oj vilken överaskning det ska bli för maken när dom sakerna kommer hem.....hihi. Ett stort skåp med hyllor och lådor och en vägghylla med hyllplan och knoppar under. Ska visa sen. Ska ev. få dom hemkörda.
Dessa saker ska vitmålas och som vanligt så dröjer det nog länge, så jag lägger dom på hög så länge. Stolarna kommer att bli jättefina, kistorna kostade 20 kr/st, vita kungatavlan fick jag på köpet när jag inte kunde bestämma mej om den var fin eller ful, silverfatet 10 kr har jag ett sen förut.

Jaha det var mina fynd för den här gången. Man kommer så gott som aldrig tomhänt hem från en loppis.
Kramisar på er
Åsa

16 kommentarer:

Stenlycka sa...

Hej!
Det var många fina fynd du gjorde.
Kistorna gillade jag, önskar man kunde hitta några sådana någon gång
på loppiset där jag bor.
Ha en bra dag
KRAMAR

lolla sa...

hejsan Åsa
vilka härliga fynd kul med loppis
men ens kärlek blir inte alltid glad för allt man släpar hem :)
men snygga blir sakerna med lite färg....
Hello Kitty blir klar idag bild kommer
kram lolla

Vårt liv i norr sa...

Riktigt fina fynd du har gjort!

kram helena

Vardags-mirakel sa...

Du ska inte bry dig om makens kommentarer;-) fin-fina saker du "släpat" hem! Alltid lika kul att gå på loppis, kram Eva.

♥ Häxor o Änglar ♥ sa...

Det är "farligt" att släppa loss på loppisar. Är man på riktigt bra humör kan det ju bli dyrt ibland, men kul är det.
Dina fynd kommer nog att hitta fina platser i ert hem.
Kram Eva Linnea

~~~Lydias Gröna Fingrar~~~ sa...

Inget går upp mot en liten loppisrunda. Jag njuter nästan när jag snudd på omyndigförklaras för allt skräp jag asar hem! ;o)
ha det så bra,
lydia

Villa nöystu sa...

Minsann vilka fantastiska fynd du gjort. Jag skulle vilja se minen på din man när "de riktiga" grejerna kommer hemrullandes :-)

Har inte kollat vinnaren av din tävling förrän idag, ledsen jag inte vann, men tack för tävlingen med superpris.
Ha det riktigt bra,
Kram Petra

CARINA I LINGBO sa...

vad fina saker du hittade , själv handlade jag en hel hög med spetsar igår. Jag var oxå på loppis , kikade efter ett bord men har inte hittat nåt sånt ännu

Lallis - liv och leverne sa...

Där fanns ju mycket fina fynd:)
Ha en fin dag idag.
Kram Lallis

Vitt och blandat sa...

Hej vännen =)

I lappland!! Var då? Så fina påsar du syr, plåsterpåsarna är ju helt perfekta!! Duktig du är på att hitta på teman till dina fina produkter.

Visst hojtar du till om du någongång har vägarna förbi Luleå?

Katten är helt underbar, jag har längtat efter en fyrbent vän så länge nu - även om det var en hund som stod högre på listan. Men nu känns det 100% rätt med en katt, han är ju som en hund, inte rädd för nått, kryper upp i famnen på främmanden å så!

Kramar varma till dig

Creations by Lisa sa...

Åhh vilka fynd du gjort, kistorna är ju bara såå vackra
Kramar Lisa

C De-sign sa...

Ja, tänk det är alltid lika kul att fynda på en loppis!!!! och du har ju verkligen fyndat en hel massa! Ha en skön helg! Kram fr C

Evans sa...

Hej! Vilka fina fynd,i sommar ska maken och jag åka runt på loppisar har vi bestämt, jag blir lite avis på dig som verkar ha loppisar i närheten där du bor. Ha en skön söndag/Eva

Angels, roses & white homes sa...

Hej ! Tack vännen! SÅ bra att du bytit adressen det har nog fungerat bra. Har inte kolla det ännu, tänkte svara er först. Hoppas du haft en fin helg och får en underbar ny vecka. Vi hörs mera kram christa

Angels, roses & white homes sa...

Hej IGEN! Verkar inte ha fungerat på min sida för du finns inte med på bloggföljar listan. Har du glömt att bocka för följa offentligt? hihih kram

Lilla Provence sa...

Vilka fynd Åsa, och gubbar,,,,dom fattar ingenting hi hi
Ha d gott
Kram Sari