torsdag 9 oktober 2008

AWARDER, loppis och toa

Har fått 2 utmärkelser




Denna har jag fått av: Tre nyanser av vitt
Skickar jag vidare till alla som står på min länklista

--------------------------------------------------------

AWARD
Från Vitt, Zink och Silver


Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Only 5 people allowed

2. 4 have to be dedicated followers of your blog.

3. One has to be someone new or recently new to your blog and live in another part of the world.

4. You must link back to whoever gave you the award. Quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.

Och awarden skickar jag vidare till:

Vitt, blandat & lite Annat

Vita Ranunkler

Nygammalt

Galleri Hönshuset

Tant Theas lilla torp

Tant Theas lilla torp är en ganska ny blogg för mej och där huserar en härlig, trevlig och supergo tjej. Så till dej kommer jag att kika in då och då.

Och ni andra har hängt med ett tag, så till er brukar jag titta in.

Har varit lite ont om tid att svara på kommentarer men jag läser alla. Har beställt och fått hem ett dataprogram till symaskinen så nu kommer jag att kunna skapa helt egna mönster. Ska få 10 tim. utbildning på detta. Är installerat på datorn men jag har inte klickat in mej på detta än för jag är rädd att då blir jag fast. Finns hur mycket som helst att skapa där. Har inte heller hunnit med att införskaffa mej tyger denna vecka. Leverans av varor kom in till ateljén som jag tänkt brodera på. Har även pysslat lite med beställningar. Och jag måste sy till nästa helg för då är det höstmarknad i Sågtäkten



Loppisprylar jag handlat för ett tag sen. En ny bunt tidningar fick jag tag på, silverljusstake och en silverkruka med kedja.

Vad gör man när man har en tråkig kartong med näsdukar? Jo då skriver man ut en trevlig bild och klistrar på. Mycket bättre. Linnehandduken med brodyr och spets kommer att komma i min webb-shop (väntar på spets). Denna har jag fått tvätta några gånger och den blir lika fin efter.


Här hamnade silverljusstaken och krukan. TÄNK OM man kunde få ha det så här skinande rent och få mötas på morgonen av en ren fräsch handduk..GLÖM DET...med 6 personer i huset. Har man en spegel som går ända ner till handfatet och tvillingar på drygt 4 år, då är det aldrig rent. Gjorde en EGEN handduk till bara mej...än så länge. Skulle bara prova, denna handduk har fått "bäst i test" och dessa har jag nu fått hem till min ateljé. Där ska man snart kunna komma in och beställa en handduk med namn eller monogram. Härlig kvalite. Men som vanligt måste jag ha kontroll och testa allt. Typiskt mej, därför tar allt lite tid.

Här har jag broderat ett badlakan som man kan torka av fötterna på efter duschen. I vårt badrum ska vi alla 6 personer samsas på ca. 3-4 kvadrat. När en har duschat så är det supervarmt där inne. Vi har en toa på övervåningen åxå men där kan man knappt vända sig.

Ser ni dom små flaskorna på hyllan under bordet...en är nu nästan tom såg jag igår....mina små tvillingar har haft lite kul och hällt ut i toan...då blev det ju lite skum. Den vita är det åxå uthällt ifrån...Grrrr.

HA DET NU SÅ GOTT ALLA DÄR UTE

Tack snälla för utmärkelsena. Värmer gott.

Kramar Åsa

14 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS till din utmärkelse :)

Vad mycket fint du har hittat på loppis, blev jättefint med ljusstaken på handfatet :)

Asken med näsdukar blev så fin efter din lilla make-over, vilken otroligt smart idé :)

Vad vackra saker du har broderat. Handduken med fötterna på blev jag verkligen förtjust i, så söt :)

Kram!

Vitt och blandat sa...

Du är verkligen värd alla utmärkelser som finns vännen, du är så go å gör så fina saker å har en sån underbar blogg!!! Tack snälla rara du för att jag fick en av dig utmärkelse av dig =D *kram*

Åhh vad jag log av din berättelse, jag ser framför mig precis hur det är! Kanske inte alls snällt att le, men du beskriver det så härligt!! Även om du bara fick ha det så fint under själva fotografering så var det då desto vackrare under den lilla stunden, jisses vad fina grejjer du fått tag på!!! Det är faktiskt bara jag som ska ha loppis och jag har inte annonserat i nån tidning för det skulle blivit för dyrt å på blocket är det inte tillåtet att marknadsföra sånna aktiviteter. Jag har hängt upp A3 affischer på affärer å anslagstavlor - får se om det kommer nån!?! hoppas i alla fall.. Nu är akvariumet i gång - å så mysigt det är, jag hoppas att dom små rackarna kommer att trivas. Snart ska jag själv ha en liten utlottning tänkte jag, börjar närma sig 2000 besökare sen 20/8!!! Det blir inte lika fina saker som du men... Hoppas din helg blir riktigt bra gumman, varma kramen från mig/Anneli

Gårdsromantik sa...

Grattsi till utmärkelsen!

Så spännande med dataprogrammet. Vilka fantastiska kreationer du skall skapa.

Dyraste parfymen är nog läge att låsa in nu!!!!

Kram Maud

Brunkullan sa...

Grattis:) Dem förtjänar du absolut!

Så fint det är med dina broderade textilier!
Susanne

Vit Gladiolus sa...

Vilken fantastisk blogg, kommer att besöka dig mer!
MVH Zinkbaljan

Marie sa...

Grattis till utmärkelsen och tack för att du är så snäll och skickar den vidare till mig!

Så mycket fint du har broderat och vilka fynd du gjort på loppis! Busiga barn finns det hemma hos mig också, hihi.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

nettans lantliga hem sa...

Grattis till Awarden! Men vilka fina grejer du gör jag måste nog ta och beställa lite av dig
Ha de så bra!
Kram Nettan

n o r d i n g å r d e n sa...

Läckert du arrangerar, syr, fyndar och bara lyfter fram! Mari.

Nygammalt sa...

TAck snälla du får både award och den fina fina handduken du har gjort.

Och grattis till din egen utmärkelse!
Kram kram!

Monika sa...

Grattis till utmärkelsen! Den är du såååå mycket värd!

Och nu fick jag mer att tacka för här ser jag :o)

Tack snälla goa du för din gulliga kommentar. Tråkigt att du också ska vara drabbad av värk. Inte något man vill att någon ska behöva ha. Tyvärr är det så vanligt och svårt att komma till rätta med.

Men visst går det att leva med. Bara man har den rätta viljan så :o)

Tack också för utmärkelsen! Så glad jag blir över den.

Och du fortsätter att göra så fint! Helt underbara ting! Visst är det härligt att få ägna tankarna åt andra saker än alla sjukdomar man går omkring och bär på. Det är ju såååå mycket roligare! :o)

Jag ser framåt och fortsätter alldeles säkert med min blogg trots det som hänt :o)

Tack för att Du berikar mitt liv med att var den DU är!

Kramar

Monika

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Åsa!
Lika kul att besöka din sida varje gång!! Du har så mycket fint att visa och en sådandär symaskinen skulle jag oxå vilja ha, den verkar kunna sy både de ena å andra. Fast det är ju du tjejen som gör de stora jobbet!!!
Å snyggt blir det, woow!!!

Grattis till dina utmärkelser!

Ha de gott!
Kraaam Benita

Anonym sa...

Grattis till dina båda utmärkelser.
Vad fint det är med broderade hand/*fot*dukar.
Jag känner igen "fenomenet" med att det dyra som man är extra rädd om det ska barnen leka med, men som sagt man sätta allt sånt en aning högre upp eller helst ha det inlåst.

Kram Pernilla

Inspiration i vitt sa...

Grattis till din utmärkelse den var du verkligen värd.
Förstår inte hur du hinner allt du är så kreativ och pysslar med så mycket. Förstår att det inte är skinande blankt hos dig med så små barn.
Är så glad i min kudde så om du det visste.
Visar den snart på bloggen.
Kram på dig/Ingela.

Galleri Hönshuset sa...

Hej Åsa. Tusen tack för utmärkelsen o för att du tänkte på mig. Jag blir så glad o mallig =) Vilka fina handdukar, din kreativitet tar nog aldrig slut. Och vad fint det blev i toan. Visst skulle det vara härligt med en toa som bara blänker hela tiden, inga tandkrämsprickar på spegeln ;) . Ha en härlig dag. Kram Pirre