måndag 20 oktober 2008

ATELJÉBILDER & PYSSEL

ÖPPET ONS- TOR (kl. 11-15)


Liten beigevit hörna i min lilla syateljé. Här har jag gjort lite pyssel som jag tog med på höstmarknad i helgen. Inslagna ljus bestående av: kartong, bibelpapper, snöre och ettikett.

Godisstrutar i kartong, bibelpapper, snöre, spets och madonnabild. Som ni ser så blev det en hel del...när man ändå är på gång. Blev åxå några inslagna tvålar.

På hyllan längst upp värmeljussäck och kudde i vit linne med linnefärgad/grå brodyr.Kökshanddukar, frottehanddukar och frotténalle (sydd av mej) i baljan.
Ljuspåsar och godisstrutar.


Nyhet: Detta har jag sytt i veckan. Kuddar och kökshanddukar i tvättat linne. Färg svart eller mörkröd. Gillar verkligen detta mönster. Har ej hunnit lagt ut dessa i min nätbutik. Men kuddfodralen kostar 275 kr och kökshanddukarna 125 kr.
Kökshandduk i tvättat linne. 125 kr
Kökshanddukar i tvättad linne. Tomten blev jättemysig men tar lite tid att brodera. Ca 15 ooo stygn och ca 10 trådbyten. Men fin blev den ,125 kr för kökshanddukarna. Dom är ca 60 x 50 cm.
Ska försöka hinna med och lägga in dessa nyheter i min nätbutik så fort som möjligt. Måste sy lite beställningar och en hel del ljuspåsar och värmeljussäckar som har gått jättebra.
ÖPPET I MIN ATELJÉ PÅ ONS - TOR. kl.11 - 15. (denna vecka.)
Min mamma har tjatat att jag måste ha öppet så nu är jag tvingad att flytta ner det sista till ateljén så jag kan sitta och sy där dessa dagar när jag ska ha öppet. Det är ju inte helt klart än.
Lite smågrejor fattas här och där. Dubbeldörrar ska till utanför och lite annat.
Har satt in en gratisannons i tidningen under hantverk...så vi får väl se om någon läser den. Tiden är kanske lite dum åxå, men det är oftast då jag kommer att jobba.
Kramisar alla goa där ute.
Åsa

16 kommentarer:

Jema Rose sa...

OTROLIGT så många vackra saker!!!

: )

KRAM, Jenny

<3

Eva Linnea sa...

Vilka fina saker du har sytt! Tomten var ju helt gudomlig. Kram Eva Linnea

Vitt och blandat sa...

Hej vännen =) Bryssel var bra - jobbresa!! Fick tips om ett hälsokostmedel; kiselgel - hel offatbart bra för magen, smärtan försvann direkt!!! Önskar att jag kunde komma till din butik å hälsa på redan nu =) Du har så fint å gör så mycket fina saker. Varma kramar till dig från ett väldigt ruggigt å blåsigt Luleå

Leamarlené sa...

Du har så mycket vackert att man nästan blir stumm. Väldigt shopping sugen blir jag. Vet inte var du har din atelje...kanske för långt att åka för mig..hoppas inte det. Skulle gärna titta in.
Kram, Marlene

http://myownhome.blogg.se sa...

Vad mycket fint! Kuddfodralen var underbara! :D

Jema Rose sa...

TACK för din kommentar!

Så länge du använder bilderna till privat bruk, så är det tillåtet att använda dem, det man absolut inte får göra är att massproducera collagepapper och sälja...och bilderna är GRATIS på flickr.com

: )

KRAM, Jenny

<3

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Åh så mycket fint!! Jagblir alldeles sjuk! :)

Kram Therese

Betongänglar sa...

Så mycket fint du gör- Jättehärligt... ;)
Tack för dina ord hos mig...
Man får Inspiration till att fixa lite här.
Kram/Annelie

Adoridarling sa...

Men OJ vad mycket fint du har gjort!!! Jag har hittat till din sida idag och kommer definitivt tillbaka. (och jag är tokavundsjuk på att du har en broderimaskin =), en sån önskar jag mig i julklapp men vet redan nu att om tomten inte blivit miljonär så kommer jag inte att få någon)

Golden&Vitt sa...

Åhh så mycket fint,en massa julklappar har jag hittat. Jag återkommer :)

Ha en bra dag/ annika

Nygammalt sa...

Sååå fina saker Åsa!
Gick det bra i helgen?

Kram!!!

Inspiration i vitt sa...

Men så kreativ du är Åsa, du tillverkar underbara saker så man blir alldeles vimmelkantig. Hoppas att du får sälja riktigt mycket och att folk förstår att det är hantverk vi talar om.
Jag är så glad i kudden min.
Kram på dig vännen/Ingela.

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Tack så mycket :)
jagtog bara vanlig väggfärg och målade spånkorgen...det tar lite tid men det blir sååå fint. Jag tycker absolut du ska måla din sen när ni fått det lite lugnare hemma :)

(Vi skickar över hela Sverige om man vill beställa något från butiken. Det är bara att maila)

Kram Therese

Lisa sa...

Hudiksvall! Det var långt upp! Nåja, jag prickar in det på min karta så tittar vi in den dagen vi är så långt norrut.

Tips! Man kan vinna ett jättefint lapptäcke på www.blomsterverkstad.blogspot.com.

Mysiga lantliga ting sa...

Hej!
Åh vad synd att man har så långt till din mysiga butik. Du ser ut att ha så mycket vackert därinne.

Kram Johanna

Unknown sa...

代書貸款
貸款條件
租屋