söndag 15 januari 2012

Jul hos far

Bilder från julafton som firades hos pappa. Jag, syrran och brorsan med familjer åkte denna jul till Bjuråker och firade jul. Faster Märit kom åxå. Det brukar i  vanliga fall vara syrran och jag som turas om att ha jul vartannat år men denna jul så hade pappa sagt att han skulle ordna med allt med hjälp av faster. Blev en fin jul fast Gunnar och Mamma inte var med oss. Vi saknar dom så oändligt mycket. Började dagen med att fara och tända ljus vid minneslunden.

Pappa hade värmt upp hela altanen som är inglasad så vi kunde sitta där och äta. Fick upp värmen till 20 grader. "Hemma" var det bästa stället vi kunde ha firat jul på denna gång.

I övrigt tog vi det lugnt med det mesta julstöket före och under julen. Vi plockade helt enkelt bort en massa måsten. Vi har sovit länge, byggt pussel och spelat Wii med barnen. Mest bara varit hemma.

Kram Åsa

2 kommentarer:

Vform sa...

Sådana jular borde finnas litet här och där :)
Skönt att Din jul blev bra!
God fortsättning!
Kram!

Majberggrens's Värld sa...

Tittade in hos dig för första gången. Jag är ganska ny i bloggvärlden men tycker det är jättekul och man kommer ju i kontakt med så jättefina bloggar. Jag har just lagt en beställning från din webbshop och hoppas det ska bli lyckade inköp. Anmäler mig som följare till din blogg