torsdag 22 december 2011

Broderad linnevepa med ängel


I lördags hade jag och min faster kalas ihop hos oss. Jag hade broderat en linnevepa med "En ängel vakar över mig" till min faster Märit. Hon fick ha skattjakt för att hitta den. Min dotter Ella 7 år hade skrivit lappar och gömt på olika ställen och så skulle faster Märit hitta 3 skatter. De andra barnen tyckte det var jätteskoj. Själv fick jag jättefina saker av faster, Igentligen ger vi inte varandra presenter längre utan ska bara åka till varandra och fika.

Annars har det varit körigt i företaget. Väldigt mycket beställningar har inkommit. Idag färdigställde jag 6 produkter och har nu bara 1 kvar att göra före jul. Har knappt kikat in på bloggen.

I år har vi skippat julstressen. Har det mysigt men det har fått varit lite ostädat, hoppat över gardinbyten, fönsterputsning mm. Maken och jag har ej varit osams om någon städning. Huvudsaken det finns lite julgodis, julstämmning och pyssel. Det är det som barnen ser. Dom bryr sej ej om det är lite "skit i ett hörn". Imorgon ska jag vara ledig och barnen och jag ska garnera pepparkakshus och så ska dom baka pepparkakor av färdigköpt deg. Blir även lite pyssel. Ska bli en mysig dag och på kvällen blir det glögg.

Man kan göra mycket mys av att köpa färdigt. Har ej bakat nåt än fast jag fyllt år. Blir massor av köpegodis som jag lägger upp i silverskålar i ett skåp. Baka kan vi göra när vi får tid och lust. Har inhandlat ett stort pussel som familjen ska få. Kan vi sitta tillsammans i matrummet och bygga. Brukar vara svårt att gå förbi utan att bygga lite.


Ta hand om varandra och stressa inte ihjäl er.

Kramar Åsa

2 kommentarer:

C De-sign sa...

Tack för det här året! Jag vill nu önskar dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR 2012! Kram fr C

STENLYCKA sa...

Stor Varm Nyårskram till dig! Tack för alla vackra inlägg under året!
Önskar dig all lycka under 2012!
Raina