tisdag 11 oktober 2011

Pysseldags?


Har provat lite av pysslet som kom hem till butiken.Utstansade blommor i 3 storlekar=75 mixade. Kan man göra mycket roligt med. Har här satt ihop en blomma som man sen kan använda på mycket. Läs mera i webbutiken hur jag gjort (på produkten)Utstansade strutar med grepe i vitt, 20 st i en förpackning. Som du sen dekorerar. Har här gjort en provstrut med pålimmad bild, spets, smutsad kant "old lock" med stämpelfärg och pensel och sen pärlpluttarna är gjorda med paperpen. Allt finns i webbutiken utom stämpeldynan som tagit slut.


Vita plast julkulor som jag använt decoupagelack på. Den första med bild, den andra med spets och den tredje har servettdecoupage på hela kulan. Pärlpluttarna är paperpen och sen olika band. Det röda är nytt och finns även i ljusblått. Allt hittar ni i webbutiken.


Kika in på www.asasvenskdesign.se och under pyssla själv.


Har varit lite osynlig här men det har varit mycket som vanligt med allting. Och sen igår så har nåt hänt i min ena fot så jag tog mej inte till skolan för att hämta tvillingarna igår och imorse fick maken åka hem från sitt jobb för att skjutsa dom. Vi bor nästan vid skolan men barnen får ändå inte gå själva för det kommer för mycket bilar till skolans parkering.

Ha det gott

Åsa

Inga kommentarer: