torsdag 15 september 2011

Snygga necessärer och härliga tvålar


Nyhet i butiken: Necessärbox i rött med vita prickar. Med plats för mycket. Fin till vuxen eller barn. Frottébadlakan kan beställas med namn=bra julklapp.


Ljuvlig kubtvål från Frankrike med underbar doft av jordgubb. Just nu doftar det mycket i min ateljé. Ett målat loppisfat och en loppiskupa letade jag fram så blir doften lite mildare. Går bra om man har en eller två tvålar men när man har många på ett litet utrymme så doftar det massor.Svart necessär till herr men lika fin till dam. Silvergrå brodyr till svart frottébadlakan är snyggt. Hjärttvålen är helt underbar med Jasmindoft. Vacker att ge bort tillsammans med en handduk.


***

Vi har även fyllt på lite av de tvålar vi hade innan. Kan inte ha så många dofter i min lilla ateljé. Mera saker är på ingång så kika in under Nyheter i webbutiken så hittar ni allt där. Väntar en leverans denna vecka med så vackra änglar och en del annat.


Sen måste jag bara tillägga att jag inte kan kommentera på min bärbara dator. Har skrivit om det förr. Kommer bara tillbaka till inloggningen. Däremot på vår stationära dator lyckas jag ibland. Kikar i alla fall in till er och hoppas att det löser sig så småningom.


Har haft mycket att göra här men har kommit till slutet. Så nu är det inte alls så mycket väntetid på broderade produkter. Färdiga varor i lager skickas omgående.


Tack för att ni kikar in

Åsa

Inga kommentarer: