måndag 15 augusti 2011

Idag är det 3 veckor sen
min älskade mamma gick bort. Därför har det varit tyst här inne. Har ej kunnat skriva eller lagt in bilder och har funderat på att även lägga ner bloggen. Man vill inte vara så personlig och utelämna sig själv och sin familj här på bloggen men samtidigt vill man att släkt och vänner ska kunna läsa om vad som händer och titta på bilder. Att bara fortsätta att skriva som inget hänt är för mej inget alternativ så därför blir det idag ett inlägg.


Min älskade mamma gick bort för exakt 3 veckor sen väldigt hastigt. Kvällen innan var hon och pappa hos oss och fikade och åkte hem vid halv åtta på kvällen. På morgonen ringer telefonen och då var det för sent. Var nog i chock hela den dagen. Kan fortfarande inte fatta att hon är borta. Ser henne framför mej och tror hon ska komma fram.


Begravningen i fredags var vacker och gick i vitt som hon älskade. Pappa hade ordnat med fin musik i kyrkan och efteråt. Vädret var soligt och vackert. Många som tänkt på mamma Vill passa på att tacka alla er som hört av er på ett eller annat sätt.


Jag är tacksam över den fina sommaren. Bland annat så hann vi 11 dagar innan åka båt ut på Dellen till en ö och mysa och grilla hamburgare hela vår familj och mor och far.


Jag är tacksam över att pappa och mamma hade en fin utflyktsdag med middag och det hon gillade att göra den allra sista dagen och sen avslutade med fika hos oss. Att mor och far hade den dagen tillsammans. Hon hann även fixa ett projekt hemma som hon var väldigt nöjd med.
Mamma

Jag saknar dej

Du var så fin

Vi delade samma intresse

Du älskade din trädgård

och ditt hem

Du älskade loppis

Du älskade vitt och lantligt

Dina inredningstidningar ligger

här och där

Du fixade och gjorde fint

när vi skulle komma hem

Våra barn älskade dej och

du kom alltid med små presenter

eller nåt bakat

Du älskade livet

men din kropp var trött

men du klagade inte mycket

Vila på kudden du fick

Du har ditt munspel med dej

i himlen så nu kan du spela för

Farbror Gunnar, Mormor Brita,

Farfar Artur, Farmor Svea

och alla andra där uppe

Mina barn tror du är en stjärna

själv tror jag nog du är en ängel

Vi ses nån gång

Åsa


Saknaden är enorm och mamma hann bara bli 64 år.

Nu vet ni vad som hänt.

Ska försöka fortsätta med bloggen då jag vet att flera väntar på inlägg och jag hoppas den är kvar när mina barn blir stora så de kan gå in och läsa.

Ta hand om era nära och käraKram Åsa

8 kommentarer:

Skarvtjärns Greta sa...

Mitt djupt kända deltagande.

Janne i Fagerlia sa...

Føler med deg i sorgen over tapet av din mamma. Min far døde også svært brått bare 63 år gammel, så jeg vet hvordan man har det i en sådan stund.

Jeanette sa...

Jag vill bara tala om att på fredagen innan var jag till din mamma på loppis, och vi pratade om loppisar och jag beundrade hennes vackra trädgård. Så när min mamma talade om för mig att hon hade gått bort så kändes det så konstigt... Ta väl hand om dig och familjen!

Mia B sa...

Jag känner med dig och din familj.
Själv miste jag min mamma för 16 år sedan. Det gick så fort. Hon var frisk på morgonen och borta före kvällen. Jag var också i chock en tid efter och saknar henne fortfarande. Jag tror att du tänker rätt när du skriver att du vill fortsätta din blogg för dina barns skull. Men du får tillåta dig att ta pauser när du behöver det.
Var rädd om dig.
Kram Mia

Nattmia sa...

Jag beklagar sorgen ni har..
Du skriver så fint om din mamma..

Tänk inte på oss läsare, att vi vill ha inlägg utan skriv när du känner att du orkar och för att du vill..

Massor av kramar..
Mia

mamma lycklig sa...

Tänker på dig.
Kram Nettan

Vform sa...

Beklagar förlusten av din mor!
Låt allt ta den tid det tar ...
Styrkekram Vivan

Fiffiga Systrar sa...

Beklagar verkligen förlusten.. du går nu igenom något som jag inte ens kan tänka tanken på. Låt det ta tid, bloggen finns kvar! kram