onsdag 12 januari 2011

Broderade specialbeställningar

Har nog inte visat dessa bilder och inte heller lagt in de i webbutiken. Kökshanddukar till julklappar som kund beställt, en annan kökshandduk och även ett kuddfodral till ett guldbröllop som jag bara visar ihoprullad (står namn och datum och motivduvor på kuddfodralet men kommer inte ihåg om det var OK att få visa det. Får en del förfrågningar på specialbeställningar och det går alldeles utmärkt att komma med förfrågningar. Muffinsmönstret har jag ritat och stygnsatt själv.

***
Just nu håller jag på att designa lite nyheter. Vissa produkter eller mönster håller jag på länge med då jag inte blir riktigt nöjd med mönster eller färgval. Och ibland känner man att det blir rätt på en gång.
***
Kram Åsa

5 kommentarer:

Moster Tettes sa...

Hej min vän. Längesen jag tittade in till dig nu här på bloggen. Det har hänt en del fint som vanligt. Har inte bloggat så mycket själv på sistone, inte skapat så mycket heller för den delen....Det får bli ändring. Kram på dej.

Nattmia sa...

Du gör så otroligt fina saker.. Man vill ha det mesta när man ser det..

Kram Mia

Skogslyckan sa...

Jag vill ha allt! Har tipsat en vän om dig. hoppas hon beställer. Jag skall snart lägga in en beställning igen!
Kram Pia

Angels & Roses sa...

Vilka otroligt fina saker du gjort. Ett tag sen jag var här inne och lämnade ett spår. Har ju smygläst lite här och där. =) Härligt när man får förfrågningar och beställningar. Är så sugen på tårta nu Hahah. Längtar också till gubbarna. Ha en fin kväll Åsa KRAM

lolla sa...

hejsan
gud så tiden rinner iväg....
Du tar väl vara på den :))
Jag är rätt dålig på det, måste bli bättre.
åhhh så fina köks handdukar, skulle bli överlycklig för en sådan
ha det gott
kramen lolla