måndag 20 december 2010

Julklappstips och födelsedagImorgon tisdag finns det tid till att brodera personliga julklappar. Sista dagen att skicka är på onsdag men helst vill jag skicka tisdag före 17.45. För att vara på den säkra sidan kan ni ringa före och kolla om tid finns så det inte inkommit för många beställningar. Sen ons-tors finns det tid att brodera för er som kan komma förbi. Går även att lämna in tex. handdukar för namnbrodering. Min mobil har gått sönder så jag har en lånemobil 070-522 66 29
***
Idag ska jag brodera och skicka till er som beställt.
***
Här i Hudiksvall är det inte så roligt väder just nu. Snöade hela dagen igår och fortsätter idag, vet inte hur mycket snö som kommit. Nu måsta alla tak skottas av. Helt galet.
***
Idag är det min födelsedag. Men det blir lugnt då vi firade den igår. Hade en trevlig dag hemma med familj och släkt. Så idag blir det en "vanlig" dag med att sy, sy och sy.
Kram Åsa

4 kommentarer:

Lily sa...

GRATTIS till dig på din dag :)
Själv fyller jag år den 25:e :)

God Jul
önskar Lily

Sköna o Gröna Ting sa...

Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar lilla Åsa idag, med blommor och blad vi firar hennes dag.
Ja vi gratulerar lilla Åsa idag!
Ett fyrfaldigt leve för Åsa, hon leve...
HURRA HURRA HURRA HURRA

Grattis gumman, hoppas du får en FANTASTISK födelsedag men vad jag förstår så kommer du mest sitta vid symaskinen och göra beställningar:)
Ta hand om dig nu och håll dig inomhus nu när det är så sablans kallt...!
Kram
Marianne

♥ Eva Linnea ♥ sa...

GRATTIS på födelsedagen! Kram

Angels & Roses sa...

Grattis på din födelsedag. =) Önskar dig också en riktigt GOD JUL. tar en liten paus nu. Hoppas vi hörs igen efter jul. KRAM