lördag 24 oktober 2009

Socker och mjölsäckarFick förfrågan om att lägga ut en potatissäck på hemsidan. Gjorde först den stora till höger men blev ej nöjd. Den sväljer alltför mycket potatisar. Den till vänster blev dock bra. Det var den bilden jag fick i huvudet men vet inte vad kunden har för bild framför sej och vilken färg på brodyr. Skulle vara till lite mindre mängd potatis.


Passade då på att göra mina mjöl och sockerpåsar som jag tänkt sy i över 1 års tid. De blev precis så som jag sett i mitt huvud. Nu vill jag ha NYTT KÖK med ett skafferi man kan gå in i eller i ett hörn med fina vita hyllor med massor av förvaring. Skulle vara så fint med dessa säckar i ett sånt.


Har varit väldigt frånvarande här på bloggen sista tiden men här ser ni vad jag sysslat med i veckan + att jag hållt på med beställningar. Har även gjort lite juligare saker ni ska få se senare.


Har även varit och skannat av mina fotsulor för jag behöver nya inlägg. Mina fötter har blivit sämre och mina andra inlägg är för nergådda.


Och i veckan har sotaren varit till oss och kollat där vi ska ha kaminen, golv och klinker till hallen är beställt och tapeter var valda men målaren sa att det var de värsta tänkbara att sätta upp i trapphuset...alltså en mardröm..hihi...får se om vi tänker om.


Allt utom den stora potatissäcken är utlagda på hemsidan www.asasvenskdesign.se/tygpasar.asp


Kramelikram till er alla och tack för all
fin respons på mina vimplar.

Åsa6 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Hej! MEN du så fina!! Det där vore ju inte helt fel att ha hemma så allt ser lite finare ut! Ska verkligen fundera på det där. Kan man få köpa dom med vit text??

Vit som snö sa...

Superfina!!!
Jag har ju ett stort hörnskafferi o tyvärr ser det ut som ett enda kaos därinne, det står under projekt som ska fixas till...med tiden. Kanske blir behov av säckar då.
Kram Cilla

Birgitta sa...

Fina säckar du sytt. Det ser så trevligt ut och de verkar fungera bra.
Önskar dej en skön söndag.
Kram Birgitta

Livet på Berget sa...

Hej Åsa!
Du gör så fina saker så man blir helt matt. Tänk om man hade ett sådan där skafferi du beskriver, så fint man hade kunnat göra. Trist att höra att dina fötter är sämre, det är ju ett elände, usch hoppas du får bra hjälp.
Kram
/Sara

My Life In Shabby Chic sa...

Oj så himla fina säckar!! jag älskar dem! :) Duktig är du!

Kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Angels, roses & white homes sa...

HEJ! JA kollar man lite mera noggrant med glasögonen på SÅ har ju dom med vit text,ursäkta sa blinda sara hihih! Ja fullt upp är det här med som hos så många andra! Jag funderar på påsarna som julklapp!!hihi Ska kolla in mera vad du har! Ha en fin kväll kram