tisdag 4 november 2008

EKO I MATRUMET

Detta har varit mitt kontor i sommar och höst, visst ser ni att jag är en ordningsmänniska...hihi.
Det är jag faktiskt men här har det gått överstyr. Bilden togs för nog i sommar och sen har jag i alla fall röjt på bordet så att mina 2 symaskiner fått plats. Har fått leta länge innan jag hittat nåt. Men sen har jag börjat plocka ner i ateljén och lagt fint i lådor. Sen i lördags är det STÄDAT.


Nu ekar det här inne för det blev så tomt på saker. HÄRLIGT NYSTÄDAT. Detta rum var det värsta rummet (i tapetväg) när vi köpte huset -99. Vi målade om för många år sen i detta rum och vi helspacklade väggarna, satte upp lister, gjorde egna speglar nertill som laserades i grönt. På väggarna är det grönt och ljusgult, även fönstret är laserat. SUCK....det var jättefint då...men nu är man less på detta. Och dessutom GULD. Allt skulle ju vara guld då. I övrigt är nog det mesta loppisprylar här inne förutom ljuskronan. Till vänster om detta rum har vi köket som är litet och här skulle vi vilja slå ut en vägg så småningom....så därför lägger vi inte ner nåt jobb i onödan här. Det får vara så här så länge.Bakom ljuskronan är utgången till vår altan där det just nu står en massa grejor. På bordet har jag satt silversaker som jag fyndat på loppis i sommar. Är jätteless på denna vackra guldspegel och inte vågar man ta ner den och stuva undan den. I övrigt har jag försökt plocka bort så mycket guld som möjligt i detta rum.På denna höga skänk satte jag lite saker jag hittade här och där.
Har fått en award av NYGAMMALT och det värmer. Kika in till henne där pågår en tävling med fina priser. Ger sen denna award till alla på min länklista.

Sen så har jag fått 2 utmaningar som jag valt att inte anta. Tiden räcker ej till. Ligger efter med så mycket, hemsidan tar mycket tid...just nu strular det bara. Lite jul väntar på att få komma in på hemsidan, en del saker jag lagt in är borta och måste göras om. En ny bild bakom min logga vill jag göra.
På måndag kommer en målare och ska fixa till i vårt vardagsrum. Så maken måste ta bort lister och alla saker...hmm...dom kommer säkert att hamna i vårt städade matrum...grr. Vi får väl se om vi hinner få fint till jul. Har inte hunnit funderat nåt på tapeter men det ska bli VITT.
Imorgon kommer en spetsförsäljare till min ateljé...KUL.
Försöker hinna med och kommentera alla och kika in till er alla men ibland räcker tiden inte till men ni ska veta att ni är GULD värda.
KRAMAR ÅSA

11 kommentarer:

Leamarlené sa...

Vilket vackert, mysigt rum. Gillar väggarna jätte mycket...guld är fint.
tänk nästan så där kan mitt syrum se ut ibland.

Grattis till utmärkelsen

kram, Marlene

Ängladoft & Dockor sa...

hej
jaaaaa ser att du är ordningsmänniska haha ,,tänk känner igen mig med mitt syrum.
Men har oxå röjt i mitt när de blir för rörigt då går de ju inte att sy heller (( i alla fall för mig känns de så

Lilla Provence sa...

Hej,

men åh så "UNDERBART" vackra textilier du har, jag är helt såld.
Jag har så bråttom nu, men var bara tvungen att säga det kommer snart tillbaka.
Lägger dig bland mina bloggar.
Hoppas d går bra.
Sari

Hjärtat Mitt sa...

Men är det inte så det ser ut hemma hos alla! Det trodde jag, hihihihi.
Spegeln hade blivit fin som vitmålad, tror jag.
Ha det gott och stressa inte för mycket.

Kram Mari i Marieholm

Vitt och blandat sa...

Men?? 17 oxå jag var ju in till "dig" igår - men inte observerade jag det!!! Åååå jag skulle göra vad som helst nästan för att få tag i dina omålade =) Jag skulle vilja ha två till i samma stil/skick som de jag har!! Jag förstår att du försöker städa undan guldet - jag har alsrig varit speciellt förtjust i guld, kanske för att jag är en "vinter"person! Men skulle jag ha en sån spegel skulle jag i alla fall ha den framme och låta den vara som den är - den är väldigt fin! Det blev så fint när du fick resat lite, jag har inte fattat riktigt; bor du i hus eller lägenhet? Hus måste det ju vara.. Jag har verkligen, återigen, ändrat lite stil - jag har märkt hur jag styr lite mot den gamla stilen, lantligare och gamla! Men inte överallt - bara i köket. Tycker det blev så braaa i köket, nu ska jag bara ha en större gammal kökssoffa och ett lite större, robustare bord. Först kökssoffa, det känns viktigast! Varma kramisar från mig

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!!!

så mycke saker du köpt på loppis...å så fina dom blev efter lite vitfärg...hihihihi...

ååå vilken storstädning...förstår att du blev nöjd..skönt med en atelje oxå där man kan förvara alla saker!

Grattis till din award....å jag roffar åt mig en med en gång...hihihihihi..så fin!

Kram Nilla

I en röd liten stuga /Annika sa...

Vilket mysigt rum även om det går i grönt och guld.
Trodde det såg ut så hos alla, åtminstonde vissa dar =)

Trevlig helg,
kram Annika

Meddelålderskvinna sa...

Herreguuud vilket fint rum! Med guld...
Kram Zinbakljan

Mysiga lantliga ting sa...

Oj vilken skillnad det blev hos dig =) Det är verkligen kul när man ser att nåt hänt!!

Jag har just utmanat dig men ser att du sagt ifrån dig utmaningar och det kan jag ju förstå. Man har inte alltid tiden för sånt.
Ha det gott iallafall

Kram Johanna

VITT, ZINK OCH SILVER sa...

Haha, ja visst ser man att du är en ordningsmänniska :D
Matsalen ger nästan lite slottskänsla :)

Grattis till awarden och ha en trevlig helg!
Kram Therese

Inspiration i vitt sa...

Ja ibland är det inte lätt att hålla ordning på alla sina saker och de dräller överallt. Men du har ju lyckats få till det riktigt bra. Tänk vad mycket man kan måla om som man inte gillar längre det går att måla allt.
Grattis till din award oxå.
Kram på dig och trevlig helg/Ingela.