onsdag 6 augusti 2008

Hos Mor & Far....i deras fina trädgård. Här är det mysigt. Min mamma gillar också loppissaker. På bilden från deras lilla inglasade veranda på framsidan. Stolen är underbar.Rundel med platta stenar hämtade från skogen. Klätterstöd, vatten i ett cementfat, solcellslampor m.m. Grusgång med grovt grus & pergola. Stort trätråg med petunior och ett fågelbad.Zinkbalja med pelargonior & gräs. Gammal symaskinsunderrede framför grillen. Vattenblänk på träställning (vet ej vad det är). Ock ett inklätt staket ner till källaren, det har pappa gjort och sen satt på svart takplåt ? eller liknande. Bakom har mamma målat 3 träbockar

På baksidan är det en stor förändring sen jag var liten. Uterum (stort med golvvärme o klinkers) Trapp ner till trädäcket med damm, mur ner till gräsmattan. Trätunnor med olika gräs. Gruset vid dammen blir svart vid regn. Stor cementgeting. Guldfiskar i dammen.På trallen nedanför stora uterummet finns denna fina utegrupp. Svart ursnyggt plåtbord, soffa med soffkuddar (omklädda från en gammal soffa).


Har även några bilder innefrån men dom tänker jag visa en annan gång. Tänkte även visa lite bilder på hur det går nere i min syateljé. Trägolvet är ej målat än, däremot ett stort gammalt skåp som min mamma hjälpt mej med att måla vitt. Förre husägaren ville ej ta det med sig så det fick följa med husköpet. Är jätteglad för det.

3 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilken mysig blogg du har!!! Fina collage av bilderna!

Ha det gott, kramar!

Millas hem sa...

Riktigt fina bilder här!
Kommer snart igen!
Kram Camilla

Vitt och blandat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.