tisdag 29 juli 2008

Sittplatser & Rabarberfat


Jag måste bara visa några bilder från min systers trädgård. Där händer det alltid nåt nytt. Längst upp till vänster är en nygjord uteplats i mitten på en rabatt, så några växter fick flytta på sig. Till höger ett rabarberfat hon gjort själv med kuddmossa och flytljus i. Nere till vänster gjutgärnsmöbler vid entrén på framsidan. Och till höger en stenbänk på baksidan där man kan sitta och titta på dammen.


Utanför växthuset växer det kuddmossa.
Min syster Bika var med i ett repotage i Allt om trädgård Nr 4 - 2008, hela 8 sidor.
Flera bilder kommer garanterat framöver.

7 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Wow din syster har verkligen en helt underbar trädgård förstår att det kunde bli 8 hela sidor!! Skoj att få se mer, men nu ska jag titta lite mer på min din sida! Kram Petra

www.metrobloggen.se/romantiskahem

vitating sa...

Hej!
Tack för kommentaren! Så underbara trädgårdar du visar här o fint egengjort pyssel, blir sugen på att se mer! Jättefina bilder, collage du gör!

Ha en bra dag!
Kram Maria

Inredningstokig själ sa...

hejsan !! Vilken fin blogg du har....underbara trädgårdsbilder, hit kommer jag garanterat igen!!

Sara sa...

Tack snälla för din rara kommentar!
Vad kul att du startat din egen blogg, visst är det lätt att gilla detta och att bli biten?
Din syster verkar minst sagt ha gröna fingrar, vad fint hon har det i trädgården. Jag skulle behöva en släng av hennes talang :)

saravillfara.se

StrandviksVillan sa...

Underbar trädgård!!
Välkommen till bloggvärlden! Förbered dig på att man blir helt tagen och fäst vid att blogga, hihi! (Hittade hit via Sara som faktiskt också var en av mina allra första bloggar jag besökte)

Hannahs bod sa...

Hej!! Roligt att hitta till dig. Vad mycket vackert du syr. Själv arbetar jag mycket med betong, lite sömnad och annat pyssel.Tittade in i din Webbutik,fin.
Må gott Hannah

Mamma C sa...

Hejsan
Tack för titten på min sida. kaniner kan man vara riktigt allergisk emot. Visst kan igelkottar bitas om dom blir trängda. Så fint hon har din syster. Riktig mysig trädgård.
Kram mamma c