måndag 23 januari 2012

Vitt och lite rosa

I vårt vardagsrum på skänken är det lite allt möjligt. Provar vart jag ska ha Rosetta bordslampan. Passade även på att fota lite mullberryrosor, ranunkler och ljusvas till webb-butiken. Försöker fota om lite då det ibland är helt hopplöst att få till bilder. En del blir så dyster och det är dåligt med ljus. Och när det är vitt eller linneprodukter är det supersvårt.


Kram Åsa

söndag 15 januari 2012

Jul hos far

Bilder från julafton som firades hos pappa. Jag, syrran och brorsan med familjer åkte denna jul till Bjuråker och firade jul. Faster Märit kom åxå. Det brukar i  vanliga fall vara syrran och jag som turas om att ha jul vartannat år men denna jul så hade pappa sagt att han skulle ordna med allt med hjälp av faster. Blev en fin jul fast Gunnar och Mamma inte var med oss. Vi saknar dom så oändligt mycket. Började dagen med att fara och tända ljus vid minneslunden.

Pappa hade värmt upp hela altanen som är inglasad så vi kunde sitta där och äta. Fick upp värmen till 20 grader. "Hemma" var det bästa stället vi kunde ha firat jul på denna gång.

I övrigt tog vi det lugnt med det mesta julstöket före och under julen. Vi plockade helt enkelt bort en massa måsten. Vi har sovit länge, byggt pussel och spelat Wii med barnen. Mest bara varit hemma.

Kram Åsa

fredag 13 januari 2012

Broderde änglar, korstygn och blandat




Visar lite nya bilder på produkter jag broderat före jul. En del är ej inlagda i nätbutiken. En del är specialbeställningar och kan ej beställas via knapparna i webbutiken. Maila gärna vid frågor och funderingar på brodyr, motiv mm.

Bilderna har jag satt ihop för jag har skickat de till turistbyrån. Det är snart dags för en ny turistbroschyr. Oj vad tiden springer iväg. Snart är det nog vår.

Trevlig helg
Kram Åsa

söndag 8 januari 2012

Belysning

Har fått hem denna vackra Rosetta bordslampa till butiken www.asasvenskdesign.se . Även vaxljus med sensor är inlagda, finns hemma i 1-pack eller 3-pack, batteridrivna antikljus med silverhållare i plast. Lampan är jättefin i romantisk lantlig stil. Har ej bestämt om jag själv ska köpa 1 eller 2. I fönstret behöver jag 2 st och om jag ska ha den på skänken så behöver jag 1.
  

Jag har detta vaxljus som drivs av batteri, är sensorstyrt och med LED. Lyser jättefint. Perfekt när man är ute på marknader, ställa i en lykta, fönster eller i en trapp där man inte vill ha levande ljus.


3-pack vaxljus lika som det i 1-pack. Så fint tillsamman på en bricka. Den långa stålrörsbelysningen Light Flute har jag köpt och satt på skänken, har lyst så fint i jul men den kan man ha året runt. Passar på en hylla, skåp, bänk, framför en spegel eller tavla, finns fäste med så man kan ha den på vägg. Allt finns nu inlagt i butiken www.asasvenskdesign.se



Flytande trollslända med sensor och den genomskinliga trollsländan ändrar färg hela tiden. En sån har jag haft i vardagsrummet i jul i en glasskål på fot. Fin på sommaren i ett vattenbad eller cementfat. Lyser även om man inte har den i vatten.

Några produkter är helt nya och några har jag tagit hem flera av som jag haft i lilla gårdsbutiken och som tagit slut. Men äntligen är det inlagt i webbutiken.

Kika in under belysning (ny flik)

Är glad att jag nu kunde kommentera hos alla förra gången jag försökte. Men på min andra dator (bärbara) går det fortfarande inte. Får klura lite mera när jag får tid.

Kram Åsa

söndag 1 januari 2012

God fortsättning på det nya året

God fortsättning på det nya året. Tack alla som kikat in här under året som gått. Har haft mycket att göra under november och december. Mycket skulle sys och broderas och skickas innan jul. Har nu passat på att vila mej lite efter julen och bara varit hemma och tagit det lugnt med familjen. Vi har byggt pussel och spelat spel och bara varit tillsammans.

På bilderna har jag målat och dekorerat ask och tennsticksask med bibelpapper och änglabilder. Bokmärkena med änglarna finns nu inlagda i webbutiken http://www.asasvenskdesign.se/  på sidan pyssla själv, även rosor, spets, pärlpenna paperpen opal, stämpeldyna coffé (brända kanter), ovala pappaskar, färg äggskal och decoupagelim som jag använt till dessa produkter.

Kram Åsa